Afval langs de Nieuwe Haven in Arnhem.
Volledig scherm
Afval langs de Nieuwe Haven in Arnhem. © Eigen foto

Chillende Arnhemse jeugd maakt er buiten een zootje van

ARNHEM - Jongeren op zoek naar reuring in de knellende coronatijd maken er op sommige plekken in de stad een puinzooi van.

13 reacties

 • Maurice

  2 jaar geleden
  Schandalig ja, moet je eens kijken als je met de auto de A50 afkomt, vanuit Apeldoorn en dan afslag Arnhem centrum pakt. Onder het viaduct, één grote vuilnisbelt. Alles wordt maar gewoon uit de auto gegooid. Echt om verdrietig van te worden.Er moeten gewoon camera's opgehangen worden, diegene die de rotzooi uit het raam gooit kan makkelijk herkent worden aan zijn of haar nummerplaat.
 • Stomph60

  2 jaar geleden
  Onder nieuwe brug bij de Praets elke dag weer een enorme bende ...een mevrouw maakt het dagelijks schoon ! Hulde Afvalbak staat op 20meter .Toch wordt alles uit de auto geflikkert
 • Maurice

  2 jaar geleden
  De jeugd wordt steeds lakser, in de gemeenteraad en de politiek zitten te veel Linkse Loetjes,bij de politie hebben we helden op sokken..Dusja, geen wonder dat het de verkeerde kant op gaat. Gewoon hard aanpakken en flinke bekeuringen uitdelen voor milieuvervuiling.Sinds dit jaar is ''paalkamperen'' ook verboden geworden, de mensen die echt van de natuur houden mogen op deze speciale plekken niet meer wildkamperen.Omdat dit kansloos volk die hun rotzooi niet kan opruimen de boel weer verpesten voor een ander. 
 • Dimitri

  2 jaar geleden
  Die stonden vorig jaar zeker ook op het Malieveld te staken voor het klimaat
 • Harry

  2 jaar geleden
  Dat jongeren willen chillen kan ik best begrijpen, maar waarom laten ze altijd zoveel rotzooi achter?

In samenwerking met indebuurt Arnhem