Koopavond in Arnhem tijdens de coronagolf: winkeliers en vastgoedeigenaren hopen dat ze dit nooit meer hoeven mee te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Koopavond in Arnhem tijdens de coronagolf: winkeliers en vastgoedeigenaren hopen dat ze dit nooit meer hoeven mee te maken. © Rolf Hensel

Circa 300 pandeigenaren beslissen over
oppepper van stadshart Arnhem: ‘Kan 175.000 euro opleveren’

ARNHEM - De eigenaren van zo'n 600 panden in het stadshart in Arnhem krijgen binnenkort de vraag voorgelegd of ze willen meebetalen aan een stevige oppepper van het centrum. Het gaat om bestrijding van leegstand en het aantrekkelijker maken van het winkel- en woongebied.

3 reacties

 • Wil Kaap

  2 weken geleden
  Racende scooters, fietsers, loslopende honden, fiets wrakken, rotzooi op straat incl kauwgum. Begin daar maar eens mee. Fietsen bij het station zouden worden weggehaald: kan ze niet meer tellen. Etc
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  Laat gemeente eerst maar de bereikbaarheid verbeteren. Ook handhaving moet maar eens gaan werken i.p.v. verbieden.
 • Marco Adriaan

  2 weken geleden
  Leuk idee, maar om het centrum van Arnhem echt aantrekkelijk te maken voor bezoekers zou de bereikbaarheid voor mensen die niet met de fiets of het OV (willen) reizen verbeterd worden. Momenteel is het een (hoe druk ik het netjes uit...) "minder prettige ervaring" om met de auto naar Arnhem centrum te gaan. En eerlijk, als ik met de fiets of het OV ga, koop ik slecht een beperkt aantal (kleine) goederen. Omdat ik alles moet "meeslepen" ga ik voor de grotere (of meer) aankopen ergens anders heen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem