Clarien steelt show met jurk van plastic zakjes in Arnhemse ‘Plastic Soep Parade’

videoARNHEM - Clarien van Harten stal de show met haar jurk gemaakt van plastic zakjes tijdens de ‘Plastic Soep Parade’ in het stadshart van Arnhem vandaag. Met haar jurk wilde ze een statement maken tegenover de wegwerpmaatschappij.

11 reacties

 • SG Nile

  2 jaar geleden
  We hebben maar 1 klimaatprobleem, er zijn veel te veel mensen op aarde.
 • Dion

  2 jaar geleden
  Nou dat valt best mee, maar er rijden geen stinkbussen, rijden niet overal fietsers op de stoep, geen station vol kauwgom, geen olievlekken op de stoepen....het kan dus nog erger. Maar de politie moet inderdaad eens meer optreden.
 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  Wat een soepjurk zou mijn vader gezegd hebben.
 • DeSchapenherder

  2 jaar geleden
  Weet je wat het is, als je nou van plastic naar papieren verpakking gaat dan is het ook weer niet goed, want dan moeten er meer bomen gekapt worden en dan gaan ze daar weer op lopen hameren! Wordt een beetje moe van al dat hypocriete klimaat gedoe.
 • Marco

  2 jaar geleden
  Dus jij vindt dat dan maar niets hoeven te doen? Gewoon wachten tot Azië de oplossing heeft gevonden? Verdiep je eens in de materie zou ik zeggen.Zonder kennis van zaken een ongefundeerde mening uitblaten...Hoe noemen ze dat ook alweer?
 1. A50 weer vrijgegeven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwagenchauffeur aangehouden
  update | video

  A50 weer vrijgege­ven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwa­gen­chauf­feur aangehou­den

  ARNHEM - Bij een ongeval op de A50 is vrijdagmiddag iets voor 16.00 uur de bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk met twee vrachtwagens en een bestelbus gebeurde ter hoogte van tankstation De Somp in Klarenbeek. De snelweg was hierdoor enkele uren volledig afgesloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.