lege stad arnhem ondank click and buy Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
lege stad arnhem ondank click and buy Arnhem © Rolf Hensel

Click & Collect slaat niet aan in Arnhem: ‘We hadden echt alles uit de kast gehaald’

ARNHEM - Winkels mogen sinds vorige week weer open zijn, maar alleen voor click & collect. In Arnhem is het echter somberheid troef: de winkelstraten zijn leeg en weinig winkeliers doen goede zaken. 

8 reacties

 • petra damme

  2 weken geleden
  nadeel is dat je het pas terug kan brengen als de winkels weer open zijn en ik wil het van te voren wel zien en je hoeft toch niet naar feestjes of werk waarom zou ik dan wat kopen ?
 • Joris Driepinter

  2 weken geleden
  Je kunt in deze tijden wel de echte ondernemers herkennen tussen diegene die uit "hobby" een zaakje hebben geopend om zogenaamd snel rijk te worden... Kleine kledingzaken zouden heel veel van hun klanten kunnen weten, waardoor ze gericht goede aanbiedingen kunnen doen en thuis bezorgen... De Action's, Hema's en Blokkers zitten gewoon te slapen.
 • Pierre Gielen

  2 weken geleden
  Onze zuiderburen pakken het beter aan: ook een avondklok, maar overdag wel de winkels open!
 • Joris Goedbloed

  2 weken geleden
  Het zijn allemaal expedities geweest van de overheid die geen enkel resultaat gaven of reden toe. Een groepje wetenschappers die geen kennis van zaken hebben en jaren veel geld gekregen van de maatschappij, sluit de bevolking op en brengt hen in de goot. De politiek lacht nu in het avondklok vuistje. Ben benieuwd of zij dat volgende week vrijdag ook nog doen. Dan lacht de bevolking...Het recht zal zegevieren...Wie het laatst lacht.. !
 • Pierre Gielen

  2 weken geleden
  Het click&collect assortiment is incompleet, er is een wachttijd en een minimum orderbedrag, bij sommige winkels is het maar afwachten welke kleur of maat het personeel in je mandje legt. En als je iets terug wilt brengen moet je wachten tot het einde van de lockdown. Geen wonder dat dit niet werkt!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Braziliaanse president: Hou op met jammeren over coronadoden
  Play

  Braziliaan­se president: Hou op met jammeren over coronado­den

 2. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

Arnhem e.o.