Coen Verheij, fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten van Gelderland: ,,Voor de PVV er was vond ik de islam al de grootste bedreiging. Ik zal nooit iets voor een andere partij doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Coen Verheij, fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten van Gelderland: ,,Voor de PVV er was vond ik de islam al de grootste bedreiging. Ik zal nooit iets voor een andere partij doen. © Rolf Hensel

Coen Verheij vertegenwoordigt nu anderhalf jaar de PVV in Arnhem: ‘Aaibaar zijn, is niet de intentie’

Het gesprekTwee jaar geleden riep PVV-leider Geert Wilders dat Arnhem met Ahmed Marcouch als burgemeester het Arnhemmistan van Nederland zou worden. Coen Verheij vertegenwoordigt nu anderhalf jaar de PVV in Arnhem. ,,We willen Arnhem behoeden voor veel dingen die verkeerd gaan.’’

6 reacties

 • Benzema K

  1 jaar geleden
  Maak je lekker druk om de zogenaamde islamisering NL staat bekend om zijn verdeel en heers praktijken
 • W. Peters

  1 jaar geleden
  In het onderschrift bij de foto staat dat Verheij fractievoorzitter is van de PVV in Provinciale Staten. Dat moet zijn in de gemeenteraad. Fractievoorzitter in PS voor de PVV is Marjolein Faber. Allebei blijven ze gelukkig kritisch over de steeds verdergaande islamisering.
 • MKiender

  1 jaar geleden
  Alle vooroordelen vanuit anti PVV sentiment worden als vragen neergelegd en het resultaat is dan: Oh u bent PVV-er, maar lijkt net een mens. Het anti Islam standpunt van de PVV is bekend en wordt ook door dit raadslid bevestigd. Daar kun je politiek correct spastisch op reageren of zien als mogelijk uitgangspunt voor een politieke partij. Vaak is de weerzin tegen de uitwassen van een ideologie  aanleiding om dat als politieke partij binnen de rechtstaat te bestrijden. Je hoeft het daar niet mee eens te zijn., hoor.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  En....?   in de gemeenteraad aldaar ...ook nog eens de juiste politieke partij vertegenwoordigd   !
 • Erik

  1 jaar geleden
  Hoe zou dat komen denkt u?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest
  Play

  Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Arnhem e.o.