Volledig scherm
PREMIUM
Marjolein de Groen in haar museum. © Marc Pluim

Collectie De Groen: eerste verjaardag in goede gezondheid

ARNHEM - Marjolein de Groen is positief verrast over het verloop van het eerste jaar van Collectie De Groen, het particulier museum in de voormalige dansacademie in Arnhem. Het aantal bezoekers is hoger dan ze had verwacht. ,,We zijn er heel blanco in gegaan. We hebben horeca terwijl we geen horecaondernemers zijn, bijvoorbeeld. En ook dat gaat goed.’’

Het bescheiden doel om in elk geval geen verlies te draaien, is gehaald, zegt De Groen, die het museum aan de Weverstraat samen met haar partner Peter Jordaan begon.

Collectie De Groen bestaat uit een bar, een café en het museum. Dat laatste is dan weer opgedeeld in een 'beneden', dat vrij toegankelijk is, en een 'boven', waar een deel van de privécollectie van de eigenaren met rondleidingen is te bezichtigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.