Hubert Bruls.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert Bruls. © ANP

Collega’s burgemeester Ede juist tegen uitstel verkiezingen: ‘Noodzakelijk om land bestuurbaar te houden’

ARNHEM/ DOETINCHEM/ NIJMEGEN - Het uitstellen van de Tweede Kamerverkiezingen heeft nadelige gevolgen. Een kabinet dat sowieso nóg langer demissionair is bijvoorbeeld.

9 reacties

 • bert peters

  1 maand geleden
  "Alleen de waarheid " ... uw mening wordt zeer zeker niet door alle andere mensen gedeeld ! Hoog tijd voor een andere wind in Nederland!
 • alleen -de waarheid

  1 maand geleden
  Mark rutte is een goede en tot nu toe nog de eerste Minister-president die het goed doet vergeleken met alle andere voorgangers Nederland denk goed naar waar u op gaat stemmen. Maar ik en mijn vrouw en vrienden zullen zeker weer stemmen op Mark rutte. En ga nu niet denken een nieuw kabinet gaat het beter doen dan kan u beter onder u steen blijfen liggen.
 • alleen -de waarheid

  1 maand geleden
  Wat burgemeester Boumans betreft gaan de verkiezingen gewoon door. Hij denkt dat het op een goede en verantwoorde manier mogelijk is. Boumans krijgt ook geen signalen dat mensen zich daar enorme zorgen over maken. Nee natuurlijk denkt Boumans zo daarom heb je ook zoveel corona gevallen daar in Doetinchem want de bevolking daar maken zich nergens zorgen over. Gewoon uitstellen die verkiezingen anders vallen er er nog veel meer slachtoffers het wordt er niets beter op met een nieuw kabinet.
 • Bennie Kok

  1 maand geleden
  wanneer houd deze linkse Nijmeegse zetbaas eens zijn grote mond over dingen waar hij absoluut geen verstand van heeft of solliciteert hij naar een goed betaald baantje in de volgende kabinet ?
 • Ook

  1 maand geleden
  Zolang er geenszins vast staat dat er alleen maar op de huidige wijze kan worden gestemd, en dat is toch volgens mij echt de situatie, begrijp ik niets van de drijfveren van de eerste burger uit Ede om verkiezingen maar uit te stellen. Volgens mij kan er prima schriftelijk of wellicht zelfs virtueel gaan worden gestemd. Ook de demissionaire status van het kabinet onderstreept nog eens het belang van het houden van verkiezingen op de hiervoor eerder bepaalde datum.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Arnhem e.o.