Gemeenteraadslid Klaartje van Dillen van het CDA.
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Klaartje van Dillen van het CDA. © Rens Plaschek

Competitie afval scheiden tussen wijken in Arnhem? ‘Het is nog niet te laat’

ARNHEM - Beloon Arnhemse wijken die hun afval goed scheiden met extra geld. Zo hoopt CDA-raadslid Klaartje van Dillen het haperende afvalbeleid vlot te trekken.  

15 reacties

 • Volger

  1 jaar geleden
  Misschien is het een idee om 50% van de containers weer om te bouwen naar 60 liter á EUR. 1,60 per storting?
 • Oscar

  1 jaar geleden
  Beste Klaartje, mensen die afval ernaast zetten worden juist beloond, zij hoeven namelijk geen €0,80 per zak te betalen!
 • Wim

  1 jaar geleden
  Wat een getrut. Een strijd tussen de braverikken: saai en irritant.
 • AfvalArie

  1 jaar geleden
  Arnhemmers zijn er wel klaartje mee als het gaat om afval. Terug naar de grijze container. Kan je ook weer gemakkelijk van het kleine overige afval af. Nu staan er lange wachtrijen bij de milieustraat en heb je een groot gedeelte van je tijd een schuur vol rommel dat te groot is voor de ondergrondse maar te klein en te weinig om wekelijks naar de mileustraat te brengen. Dat brengen zit ook weer een limiet aan. Veel mensen hebben ook niet de ruimte om het tijdelijk op te slaan met als gevolg dumpen. Ik keur het niet goed maar er zijn steeds meer drempels om van je afval af te komen. 
 • Kaat

  1 jaar geleden
  Dus mevrouw wil wijk A belonen voor iets waar wijk B een probleem mee heeft. Dat is Jantje een goed cijfer voor rekenen geven omdat Pietje slecht kan rekenen

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.