Willemstunnel in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Willemstunnel in Arnhem. © Rolf Hensel

‘Controleer de snelheid in de Willemstunnel’: bewoners centrumring trekken weer aan de bel

ARNHEM - Een trajectcontrole die automobilisten dwingt om de snelheid op de centrumring van Arnhem laag te houden. Die wens heeft het Platform Arnhemse Centrumring na het zoveelste ongeluk in de Willemstunnel.

4 reacties

 • Jack Hendriks

  2 maanden geleden
  Prioriteit is een flitspaal en een 30 km. bord. Bespaart een hoop ellende, gemeente Arnhem!
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  "appen", met je telefoon spelen, terwijl je in een bochtige tunnel rijdt met ronde opstaande wand. Dat lullige pijltje, boven het wegdek, dat aangeeft dat er een linker bocht nadert terwijl op het wegdek grote witte pijlen staan die rechtdoor aangeven tja hoe dom kun je doen wegbeheerder. En ja de snelheid daar is de ''appende" bestuurder verantwoordelijk voor.
 • T. Fleuren

  2 maanden geleden
  Als je normaal rijdt, is er niets aan de hand in de Willemstunnel! Het zijn de stuntrijders die uit de bocht vliegen.. Ik rij er regelmatig doorheen en verbaas mij dan over de ongelukken die daar gebeuren.
 • miriam de kruiff

  2 maanden geleden
  Ik heb weinig vertrouwen woon aan de Weerdjesstraat die is druk maar dat wist ik toen ik daar ging wonen dus daar hoor je mij niet over maar dat racen op bepaalde uren dat het niet druk is en de motoren die een geluid maken dat ik in de zomer geen raam open kan doen ik heb geen vertrouwen in de gemeente dit speelt al zo lang flitspalen gevraagd komen niet want er zijn te weinig ongelukken er word net als in onze regering gepraat maar niets gedaan

In samenwerking met indebuurt Arnhem