Cafe The Move in Arnhem in 1984. De eigenaar besloot op 2 december de tent te sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafe The Move in Arnhem in 1984. De eigenaar besloot op 2 december de tent te sluiten. © eigen beeld

Corona dwingt eerste grote café in Arnhem om voor altijd de deuren te sluiten: ‘Dit gaat me aan het hart’

ARNHEM - Het Arnhemse café The Move stopt ermee. De uitbaters zien er geen brood meer in vanwege de coronamaatregelen. Het café aan de Varkensstraat was bijna veertig jaar zeer populair bij de alternatieve scene. 

15 reacties

 • Ton

  2 jaar geleden
  Ik ken meerdere kroegen die een succesvolle fundraisingcampagne zijn gestart. Dat moet een kroegbaas natuurlijk wel eerst doen voordat stamgasten kunnen doneren. Je kan niet verwachten dat stamgasten het rekeningnummer van de kroeg hebben....
 • Eldenaar

  2 jaar geleden
  En we mogen allemaal naar de kerstshows bij de grote tuincentra. Daar gaan we dan wel hutjemutje op elkaar staan......
 • Opa

  2 jaar geleden
  Gooi de horeca open en laat iedereen zelf beslissen of ze gaan. Het is meten met 2 maten door onze pinokkio en clown. Mondkapjes die niet helpen, maar ook pas nu invoeren, beetje mosterd na de maaltijd. Verder steun voor multinationals, banken, maar de hardwerkende ondernemer wordt ondernemingsrisico voorgehouden. Winkelen mag wel,maar eten met elkaar niet, terwijl op 1 plek zitten veel veiliger is als rondlopen.
 • Fietser

  2 jaar geleden
  Het ga je goed Fred. We hebben van je genoten. Los Ninos.
 • Johan

  2 jaar geleden
  Als deze natte vaatdoeken regering van het begin af aan  strenger en harder had doorgepakt ( geen vliegreizen en horeca enz enz ) dan ben ik ervan overtuigd dat we nu niet zo ernstig in de problemen zouden zitten.Let op mijn woorden de derde golf komt eraan  in feb / maart en die zal nog harder toeslaan.Wat een natte dweil regering, en dan die twee / drie maten meten oplossingen gewoon weg belachelijk voor woorden !!!!  

Arnhem e.o.