Sergio Herman vlak na de opening van zijn Frites Ateliers in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Sergio Herman vlak na de opening van zijn Frites Ateliers in Arnhem. © Rolf Hensel

Corona gooit roet in het eten van Frites Atelier van topkok Sergio Herman

ARNHEM - Zo'n vier jaar na de opening van zijn Frites Atelier Arnhem geeft eigenaar en topkok Sergio Herman er de brui aan. Corona heet de spelbreker voor het pretentieuze patatje op de hoek van de Vijzel- en Bakkerstraat.   

23 reacties

  • Truthteller

    9 maanden geleden
    Ik vind het reuze jammer. Je frites en sauzen waren fantastisch en ik hoop dat we elders op niet al te lange termijn weer een Frites Atelier mogen verwelkomen!
  • wolfman

    11 maanden geleden
    wat een onzin, Ratelband en andere frietzaken kunnen wel gewoon open blijven, dus niet Corona de schuld geven! Jullie frieten zijn gewoon veel te duur om een fatsoenlijk bedrijf te kunnen laten draaien.
  • Patries

    11 maanden geleden
    Nou nou nou, wat een onaardigheid zeg. Een beetje respect voor hardwerkende mensen zou je sieren. 
  • Jansen

    11 maanden geleden
     En als de zgn frietboer zijn patatje lekker voor je wilt bakken, beginnen sommige klanten te mauwen dat je er zo lang op moet wachten . 
  • Alert

    11 maanden geleden
    Tja,waarschijnlijk alleen louter omdat het een zaak is van Sergio Herman en de inrichting van Piet Boon. Daar betaal je voor en de mensen laten zich graag bedonderen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.