Whitwell behoort tot een groep Britse oorlogsveteranen die speciaal is overgekomen naar Oosterbeek om de heropening van het Airborne Museum mee te maken. Het museum blijft echter dicht vanwege de Coronacrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
Whitwell behoort tot een groep Britse oorlogsveteranen die speciaal is overgekomen naar Oosterbeek om de heropening van het Airborne Museum mee te maken. Het museum blijft echter dicht vanwege de Coronacrisis. © Rolf Hensel

Coronacrisis nekt heropening Airborne Museum door groep Britse oorlogsveteranen

OOSTERBEEK  Het totaal vernieuwde Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek gaat dit weekend niet open. De museumleiding heeft daartoe besloten na crisisberaad direct na de bekendmaking door de regering van vergaande maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

0 reacties

  1. Knuffelkonijn van ‘Waterschapsheuvel’ markeert exposities in totaal vernieuwd Airborne Museum
    PREMIUM

    Knuffelko­nijn van ‘Water­schaps­heu­vel’ markeert exposities in totaal vernieuwd Airborne Museum

    OOSTERBEEK - In Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek zijn de voorbereidingen gaande voor de tentoonstelling rond de wereldberoemde roman Waterschapsheuvel (‘Watership Down’) van Richard Adams vanaf 13 maart. Dit verfilmde verhaal over de strijd voor de vrijheid van een konijnenkolonie is geïnspireerd op Operatie Market Garden, de Slag om Arnhem en de ervaringen van Adams in de Tweede Wereldoorlog.

Arnhem e.o.