Volledig scherm
Creaforti uit Arnhem helpt bedrijven bij mobiel werken. foto ANP

Creaforti wint prijs tijdens Ondernemerscongres Arnhem-Nijmegen

ARNHEM - Creaforti, een Arnhemse onderneming in telecommunicatie, is woensdagmiddag op het Ondernemerscongres Arnhem-Nijmegen onderscheiden met een Prestatie Award. Het bedrijf ontving de award omdat ze in een moeilijke markt zijn gegroeid. Jurylid en voormalig hockeybondscoach Marc Lammers reikte de award op Papendal uit.

De Prestatie Award, een initiatief van BDO Accountants & Adviseurs en congresorganisator Synpact, is een nieuwe prijs in ondernemersland. De award werd speciaal in het leven geroepen om ondernemerschap te stimuleren en te ondersteunen. Creaforti is in ruim zeven jaar uitgegroeid tot een onderneming met bijna veertig werknemers. Het bedrijf houdt zich bezig met het faciliteren van mobiel werken.

Bij Creaforti draait volgens de jury alles om de medewerkers. "Medewerkers hebben een rol in plaats van een functie. Iedereen mag een goed idee aandragen. De werktijden zijn flexibel en de werkplek zo nodig ook. Kamers in het pand zijn ingericht als huiskamer, compleet met gashaard of biljartruimte. De houding ten opzichte van het personeel is vrij uniek. De focus ligt op medewerkerstevredenheid, dan komt klanttevredenheid en daarna profit", aldus de jury.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.