Crystal methlabs steeds professioneler: ‘Buitenlandse criminelen komen graag hierheen’

ARNHEM - Na wiet en xtc is Nederland hard op weg wereldwijd hofleverancier te worden van synthetische drugs, zoals crystal meth. De zeer verslavende drug kent in Nederland nauwelijks gebruikers, maar wordt mondiaal geëxporteerd. Oost-Europa, Australië, Zuidoost-Azië en de Verenigde Staten zijn de belangrijkste afzetmarkten.

5 reacties

 • Martin Lankwarden

  1 jaar geleden
  ik hoor en lees iedereen afgeven op het beleid hier in Nederland,en toch wordt er massaal op pipo Rutten gestemd,hoe kan dat??????
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Hoe komen die lui überhaupt ons land binnen?
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Tuurlijk komen die graag hierheen, in Nederland kan alles, er is helemaal geen beleid, lachwekkende straffen, taakstrafjes waarmee ze niks leren, grenzen worden nergens gecontrolleerd, dus wat wil je, met zo'n slappe rechtstaat, zal het wel nooit veranderen in dit land!!
 • Achter hooker

  1 jaar geleden
  Nederland is het drugsparadijs voor drugs criminelen. Heb je geen geldig paspoort (Jacob en tina) dan moet je Nederland uit. Ben je drugscrimineel dan mag je gewoon blijven. Taakstraf of verblijf in een gevangenis hotel en het is voorbij. Op naar het volgende drugslab.
 • Burger Zorgzaam

  1 jaar geleden
  Nauwelijks gebruikers in Nederland????? Hoe komen jullie aan die onzin! In de gay scene is het de drugs op dit moment die zeer sterk in opmars is, extreem verslavend en algemeen gebruikt. Zeer gevaarlijke drug.

Arnhem e.o.