Crystal methlabs steeds professioneler: ‘Buitenlandse criminelen komen graag hierheen’

ARNHEM - Na wiet en xtc is Nederland hard op weg wereldwijd hofleverancier te worden van synthetische drugs, zoals crystal meth. De zeer verslavende drug kent in Nederland nauwelijks gebruikers, maar wordt mondiaal geëxporteerd. Oost-Europa, Australië, Zuidoost-Azië en de Verenigde Staten zijn de belangrijkste afzetmarkten.

7 reacties

 • G.J. Guilik

  3 maanden geleden
  Las laatst dat de meerderheid van rechters in Nederland vrouwen zijn. Ik vraag me af of dat de belachelijk lage straffen die er gegeven worden verklaart?
 • Martin Lankwarden

  3 maanden geleden
  ik hoor en lees iedereen afgeven op het beleid hier in Nederland,en toch wordt er massaal op pipo Rutten gestemd,hoe kan dat??????
 • Anneke Dijk

  3 maanden geleden
  Ze noemen Nederland niet voor niets het Sodom en Gomorra van de moderne wereld. Alles wat god verboden heeft moet hier maar kunnen en wordt van hogerhand beschermd. Ons rechtssysteem is een grote grap, criminelen van over de hele wereld komen hier misdaden plegen omdat de pakkans/straffen lachwekkend zijn.
 • A I Anders

  3 maanden geleden
  Hoe komen die lui überhaupt ons land binnen?
 • tinus aardsen

  3 maanden geleden
  Tuurlijk komen die graag hierheen, in Nederland kan alles, er is helemaal geen beleid, lachwekkende straffen, taakstrafjes waarmee ze niks leren, grenzen worden nergens gecontrolleerd, dus wat wil je, met zo'n slappe rechtstaat, zal het wel nooit veranderen in dit land!!
 1. Beheerder repareerde waterleiding vlak naast drugslab: ‘Dit was fucking Hollywood, niet normaal’
  PREMIUM

  Beheerder repareerde waterlei­ding vlak naast drugslab: ‘Dit was fucking Hollywood, niet normaal’

  Op een duimbreed afstand van het megalab met 600 kilogram crystal meth dat de politie vorige week donderdag oprolde in Arnhem repareerde de beheerder van opslagbedrijf MultiStorage afgelopen winter een kapotte waterleiding. ,,Ik ben er toen heel dichtbij geweest, bij dat verborgen lab. Ik heb dat de afgelopen dagen even op me in laten dalen. Voor hetzelfde geld hadden ze daar met getrokken mitrailleur voor me gestaan.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.