Michael Hu en Celine Chen voor hun toekomstig Koreaans restaurant Mama-Kinchi aan de Jansplaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Hu en Celine Chen voor hun toekomstig Koreaans restaurant Mama-Kinchi aan de Jansplaats. © Gerard Burgers

Culinair karaoke in nieuw restaurant in stadshart Arnhem: Mama-Kimchi

ARNHEM - Aan de Jansplaats in Arnhem opent begin komend jaar een Koreaans grill-restaurant met een reeks kamers voor karaoke. ,,Het restaurant gaat Mama-Kimchi heten”, vertellen de initiatiefnemers Michael Hu en Celine Chen. 

6 reacties

 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Dat Arnhem zoveel (meer) horeca heeft zal niet het grootste probleem zijn, de diversiteit ervan zal eerder het probleem zijn. En dan denk ik dat dit nieuwe restaurant zich wel duidelijk onderscheidt van de gemiddelde Arnhemse horecazaak. Misschien moet Arnhem zich dan maar profileren als dé horecastad van Gelderland, (zuidelijk) Oosten van NL?
 • Burger Zorgzaam

  2 jaar geleden
   Gaat mij erom dat De gemeente vorig jaar heeft aangegeven dat arnhem 40% meer horeca heeft dan een andere vergelijkbare stad, werd een slechte zaak gevonden. De ene na de andere eetzaak opent en sluit weer. Middenstand vertrekt uit Arnhem. Warenhuizen weg, en nog meer grote ketens gaan Arnhem verlaten. Aanbod zeer schraal en steeds minder bezoekers die besteden. Arnhem moet echt aan de bak als winkelstad maar eigenlijk al reddeloos verloren. Zelfs de Primark doet het slecht inmiddels.... . En geloof mij er staat nog grote leegstand aan te komen van grote retailers die Arnhem verlaten.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Leuk initiatief maar of Arnhemmers, blijkbaar vooral gecharmeerd van de geijkte keuken, hierop zitten te wachten is nog maar de vraag. En wat de Kimchi betreft, zoveel (Zuid) Koreanen er zijn (51,4 miljoen), zoveel varianten bestaan ervan, vaak in traditie van grootmoeder op dochter en kleindochter overgedragen .De bekende Hairy Bikers hebben hier een leuk kookprogramma aan gewijd die je op 24Kitchen of de BBC kunt tegenkomen.
 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Eigenlijk al een recensie schrijven voordat u er zelf ooit geweest bent. Met een beetje geluk staat er straks ook een extra zure kimchi op de menukaart.
 • Burger Zorgzaam

  2 jaar geleden
  Nog meer eettenten. Echt ongelooflijk hoe onze stad verpauperd. Ik wens ze alle suc6 en de Jansplaats is een mooie locatie. Maar Arnhem is vergeven van eettenten en derderangs winkels. De gloriedagen van begin jaren negentig met enorm divers en hoogwaardig winkelbestand komt nooit meer terug. Vreselijk gewoon.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.