Campinggasten op camping Warnsborn in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Campinggasten op camping Warnsborn in Arnhem. © Raphaël Drent

Daar zitten we weer op de Nederlandse camping, gevaccineerd en wel: ‘Niet die Franse hitte, dat is ook best lekker’

Volgend jaar, dachten we vorig jaar, dan mogen we weer: in de file staan voor de Gotthardtunnel, bakken op de péage, ‘Dubrovnik’ intoetsen op de navigatie, uitwaaien in de Eifel. Maar deze zomer trekken veel Nederlanders opnieuw plan B uit de kast en vieren vakantie in eigen land. Voor de toeristische sector is het een unieke testcase, maar hoe blij zitten wij erbij voor onze tent, ingeënt en al? 

11 reacties

 • N Barros

  1 jaar geleden
  Peter Driessen, Wat zijn we dapper,echt stoer van je om je niet aan de regels te houden .Te hopen voor jou en je vrouw dat je geen Corona oploop,mocht het wel zo zijn heb ik geen medelijden met jullie asociale gedrag.
 • Frank vd Berg

  1 jaar geleden
  @Peter, hier ook heerlijk rustig zonder prikje of test (nooit gehad), hier ook La Vie Bonne. Maar de Fransen zijn wel in grote getale aan het demonstreren om dat ook in de toekomst zo te houden. Fijne zomer nog!
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Wat is er mis met Nederlandse camping? Heerlijk rustig op de boerencamping en je eigen taal mogen spreken. Dan mogen ze van mij allemaal naar het buitenland op vakantie gaan.
 • Peter Driessen

  1 jaar geleden
  Nergens voor nodig, ik en mijn vrouw zijn niet gevaccineerd en hebben nog nooit een PCR test gedaan maar zitten nu toch heerlijk op de Algarve in Portugal. Gewoon een lekker appartementje geboekt en met de auto deze kant op gereden. Bij geen enkele grensovergang iets gezien van controles, ook de hotels onderweg waren gewoon te boeken zonder problemen. Het is heerlijk rustig op de Algarve en van Corona is weinig tot niets te merken. Elke dag lekker uit eten en naar het strand, simpelweg top!
 • Tonny Stuijvenberg

  1 jaar geleden
  Dit is de hele opzet van alles, dat iedereen in eigen land zou blijven. Want de corona-(on)kosten die gemaakt zijn door iedereen (en regering)zullen toch via links of rechts terug verdiend moeten worden. Dus beste mensen; Leer hier maar alvast aan wennen, want dit gaat nog jaaaaren duren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem