Dafne en Sammie in oktober vorig jaar
Volledig scherm
PREMIUM
Dafne en Sammie in oktober vorig jaar © Instagram

Dafne verloor haar hond in Mariëndaal, en zij is niet de enige

ARNHEM/ OOSTERBEEK - Topatlete Dafne Schippers denkt nog elke dag aan haar hond Sammie, die een jaar geleden door een trein werd doodgereden bij Oosterbeek. Schippers is het eens met een groep hondenbezitters die vraagt om maatregelen in het losloopgebied in Mariëndaal, waar in de afgelopen tijd nog eens drie honden omkwamen na een aanrijding met een trein. 

25 reacties

 • pipo

  1 jaar geleden
  Wij kregen afgelopen weekend nogeen Bambi onder de auto .hij of zij kan het nog navertellen ,het konijn en de fazant niet meer ,jammer  . Ook maar aanlijnen al dat wild ?
 • Drakenspeer59

  1 jaar geleden
  Honden horen niet los te lopen waar om de bijna 10 minuten treinen langskomen..Hondenbezitters zijn hier verantwoordelijk voor en dienen het probleem niet bij bv de spoorwegen neer te leggen..Anders gewoon honden aangelijnd houden..
 • monty

  1 jaar geleden
  Ja en? Dus als er op het strand staat fietspad recht door, rij je dan ook de zee in en daana klagen? Hond verliezen zo is verschrikkelijk, maar gebruik je gezond verstand gewoon eens. Dit is nu vaak genoeg in het nieuws geweest om het te kunnen weten.
 • Kritisch

  1 jaar geleden
  Volgens mij lag het spoor er eerst... en verder hebben de meesten geen kaas gegeten van honden opvoeden, die doen maar wat.  En als er dan wat gebeurt ligt het vooral aan de ander, herkenbaar?
 • Coen

  1 jaar geleden
  Het probleem is eigenlijk ontstaan door de afsluiting van het gedeelte weg na de onderdoorgang. Voorheen parkeerde iedereen aan het einde van deze weg op de voormalige parkeerplaats tegen het bos aan. deze weg is echter gesloten nadat er diverse keren chemisch afval gestort is door pillenmakers.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Arnhem e.o.