Björn en Inge Geilen bij hun tent op Stadsblokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Björn en Inge Geilen bij hun tent op Stadsblokken. © Rolf Hensel

Dakloos stel vertrouwt het niet meer na branden op Stadsblokken: ‘We slapen met één oog open!’

De schrik zit er goed in bij het dakloze Arnhemse echtpaar Björn en Inge Geilen. Binnen 24 uur kreeg het stel tot twee keer toe te maken met brand in de directe omgeving van hun tent op  Stadsblokken. 

7 reacties

 • Danielle De Blecourt

  4 maanden geleden
  Ik wens jullie een leuk huisje
 • G.J Mek

  4 maanden geleden
  w Velde klop helemaal wat u daar zegd .alleen als als asielzoeker kom je in aanmerking en jij als Nederlander kan dood vallen.die mensen hebben meer belasting betaald als die gasten naar ons land komen,als een asielzoeker een woning wilt hebben aansluiten op de wachtlijst.
 • Jacqueline Arends

  4 maanden geleden
  Marjan Hutten, als je het programma echt gevolgd hebt dan weet je ook waarom ze geen dak meer boven hun hoofd hebben!
 • Jacqueline Arends

  4 maanden geleden
  Marjan Hutten waar heb je in het programma gezien dat ze opdringerig zijn dan? Ze vragen netjes of ze iets mogen vragen, krijgen ze geen respons dan wensen ze je nog een fijne dag. Niks mis mee lijkt me. Hans Kuypers je scheert duidelijk iedereen over 2 kam. Dit stel wil dolgraag een woning. Zijn geen junks of alcoholisten. Misschien is er wel een psychisch probleem, maar dat is niet zo gek als je al bijna 3 jaar op straat leeft..
 • Hans Kuypers

  4 maanden geleden
  Los van de branden is het natuurlijk belachelijk dat het Ooibos in Stadsblokken langzamerhand een -illegale- camping dreigt te worden. Dit stel leeft hier al maanden in erbarmelijke omstandigheden. Het zijn, aldus de gemeente-ambtenaar die ik hierover sprak wel mensen met een 'rugzakje'. Ze willen geen woning. Dan moet wat mij betreft de harde conclusie zijn: Wegwezen! Of wellicht een vorm van ondertoezichtstelling regelen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.