Volledig scherm
De dakpannen op de A12. © Rijkswaterstaat

Dakpannen vallen uit aanhanger bij aanrijding op A12

UpdateARNHEM - Bij een aanrijding op de A12 bij het knooppunt Waterberg ter hoogte van Arnhem zijn dinsdagmorgen dakpannen op de rijbaan terechtgekomen. De dakpannen vielen daarbij uit een aanhanger. 

Dat gebeurde nabij de vangrail in de middenberm, waardoor een deel van de lading op beide kanten van de weg terechtkwam. Door het ongeval is de linkerrijstrook in beide richtingen afgesloten geweest. Inmiddels is de weg weer vrij. Wel staat er nog een file. De vertraging bedroeg even na 10.30 uur nog een kwartier. Momenteel is de wegbeheerder de dakpannen op de weg aan het opruimen. Hoe het ongeluk precies kon ontstaan, is nog onduidelijk. Niemand raakte gewond.

De vangrail gaat Rijkswaterstaat pas na de avondspits repareren. Dit om onnodige filedruk te voorkomen, zo meldt de wegbeheerder. 

Volledig scherm
© AS Media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.