Agent zwaargewond door contact met onbekende stof in Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
Agent zwaargewond door contact met onbekende stof in Arnhem © Roland Heitink / Persbureau Heitink

De agent van het ‘middel X’- incident doet zijn verhaal: ‘Van alle plekken in mijn lichaam kreeg ik door: foute boel’

ARNHEM - De agent die eerder dit jaar onwel werd na een incident in de Arnhemse wijk Schuytgraaf met het zelfmoordpoeder ‘middel X’, is buiten bewustzijn geraakt. ,,Dit kostte je bijna je leven”, constateert presentator Ewoud Genemans dinsdagavond in het tv-programma Bureau Arnhem.

4 reacties

 • Adrie Van der Niet

  2 weken geleden
  Goede inkijk in een snel veranderende maatschappij en waarbij veel van de politie wordt gevraagd fysiek en mentaal. Dit vraagt veel van iedere agent. Lof voor deze dienders en mooi om een inkijk te krijgen in alle aspecten van het werk. Top.
 • W. Peters

  2 weken geleden
  Door dit programma nog meer respect voor de politie. Moeilijk werk met al die agressieve en verwarde mensen. Maar volgens mij hebben we prima dienders in Arnhem.
 • Guus Smolders

  2 weken geleden
  Gelukkig heeft de agent het overleefd. Deze mensen staan dag en nacht klaar om de veiligheid en leefbaarheid in ons land te waarborgen. En als je je een beetje gedraagt krijg je ook geen boetes of andere vervelende ervaring met deze beroepsgroep. Dus ook geen reden om een hekel aan de politie te hebben.
 • Richard Van de Meulenreek

  2 weken geleden
  Fantastisch programma
 1. Toxicoloog ziet niks in verbod omstreden ‘middel X’: ‘Hulpverleners moeten nu niet bang worden om iemand te reanimeren’
  PREMIUM

  Toxicoloog ziet niks in verbod omstreden ‘middel X’: ‘Hulpverle­ners moeten nu niet bang worden om iemand te reanimeren’

  ARNHEM - Middel X, het ‘zelfmoordpoeder’ dat woensdag werd aangetroffen in een Arnhemse woning, is op zichzelf een normaal middel dat in de gezondheidszorg wordt gebruikt, zegt toxicoloog Antoinette van Riel. ,,We hebben zo’n vijftig meldingen van (pogingen tot) zelfdoding met het middel verzameld, en nog nooit eerder is er een hulpverlener ziek of onwel van geworden.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem