Flesjes fentanyl
Volledig scherm
PREMIUM
Flesjes fentanyl © AP

De Arnhemmer (36) is geen grote vis, maar waarom heeft hij dan achthonderd tabletten aan slaap en super-erectiepillen in huis?

 ARNHEM - Waarom had een drugsdealende Arnhemmer achthonderd tabletten aan slaap en super-erectiepillen in huis? Politie, officier van justitie en rechter  vragen er niet eens naar. 

‘Dag meneer. Politie.’ Dinsdag 26 maart 2019. Drie mannen, die na een kort bezoek, ietwat schichtig een woning in Arnhem-Noord verlaten, vinden ineens een agent in burger op hun pad. Eén voor één worden ze door postende agenten opgewacht. Hebben zij zojuist drugs gekocht? Tijdens het fouilleren legen ze hun zakken. Er komen wikkels tevoorschijn met een halve gram aan wit poeder, vermoedelijk cocaïne. Dit is al jaren hun snuifadres, geven de ‘afgevangen’ drugsklanten toe. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.