Volledig scherm
PREMIUM
Carla en Henk Jurjus. ,,Het is een compleet gekkenhuis nu.” © Rolf Hensel

De bakker van Arnhems beroemdste koekje stopt, maar de ‘meisjes’ blijven

ARNHEM - Na de twee drukste weken uit hun bestaan sluiten Henk (67) en Carla (64) Jurjus vandaag de deuren van hun Banketbakkerij Van Asselt. De zaak gaat  dicht, maar het leven van de Arnhemse Meisjes gaat verder. Bij bakker Hilvers.

Quote

Iedereen wil nog snel even van alles. ‘Breng alles maar, alles wat je over hebt’.

Henk Jurjus

Dankbaar en boos. Dankbaar voor al het lekkers dat Henk en Carla Jurjus de afgelopen veertig jaar, samen met hun medewerkers, hebben gemaakt. Maar tegelijk ook boos dat daar nu een eind aan komt. Hoe moet dat nu met de saucijzen? Hoe moet dat nu met de verjaarsdagstaart? En met de chipolata- en mokkarollen? 

Met kaarten en cadeaus meldden de klanten zich de afgelopen weken in de winkel van Banketbakkerij Van Asselt, aan de Arnoudstraat in de Arnhemse buurt Plattenburg. ‘U heeft ons altijd zo verwend, nu verwennen we u’. Van die teksten. ,,Hartverwarmend”, zegt Carla Jurjus. ,,Dan sta je echt even met je mond vol tanden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.