De Bridge to Liberation Experience wil je dit jaar niet missen

videoARNHEM - Of ze wilde optreden bij de herdenking van de Slag om Arnhem. Bij de herdenking van wat? Romy Monteiro (26), zangeres, musicalactrice en presentatrice had nooit van operatie Market Garden gehoord. ,,Nu ik mij er eenmaal in verdiept heb, begrijp ik niet hoe ik dit heb kunnen missen.” 

2 reacties

 • Gert

  1 jaar geleden
  En dan gaat ze ook nog 'Hero' zingen. Het summum van goedkoop effectbejag.
 • Kareltje

  1 jaar geleden
  Romy Monteiro (26), zangeres, musicalactrice en presentatrice had nooit van operatie Market Garden gehoord.!!!!!!!!!!!!!!!!  En dan nodig je zo nobody uit om op te treden.  Triest.
 1. Digitaal kennismaken met je nieuwe school op de open dag: van virtuele rondleiding tot televisie-uitzending á la Boulevard
  PREMIUM

  Digitaal kennisma­ken met je nieuwe school op de open dag: van virtuele rondlei­ding tot televisie-uitzending á la Boulevard

  ARNHEM / ELST - Een virtuele rondleiding door de school, online wiskundeles en zelfs een live talkshow. Ondanks een gedwongen sluiting halen middelbare scholen uit de regio Arnhem en Betuwe ook dit jaar alles uit de kast om de brugklassers van morgen met voor zich te winnen. De open dag kunnen leerlingen en hun ouders de komende weken vanachter de laptop bijwonen. Zaterdag opende de eerste scholen hun digitale deuren.
 2. Gamen om te zien hoe het er bij de Slag om Arnhem aan toe ging: Milan Knol neemt je mee

  Gamen om te zien hoe het er bij de Slag om Arnhem aan toe ging: Milan Knol neemt je mee

  ARNHEM - Hoeveel impact heeft de Slag om Arnhem gehad? Of hoeveel impact heeft oorlog eigenlijk nog steeds? Hoe bereik je een generatie die zonder oorlog is opgegroeid? In Arnhem is er het weekend van 30 en 31 augustus The Game. Ook Milan Knol, YouTuber en influencer, gaat de game spelen om zo mee te maken hoe een oorlog aanvoelt. Ook daagt hij jongeren uit om na te denken over de Tweede Wereldoorlog.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Ondernemers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen
  Play

  Onderne­mers timmeren zaak dicht vanwege oproep tot rellen

 2. Bruls: 'Dit zijn geen demonstranten, maar coronahooligans'
  Play

  Bruls: 'Dit zijn geen demonstran­ten, maar coronahoo­li­gans'

Arnhem e.o.