Eyyub Uyar, beter bekend als kebabkoning Chico. ,,Wat McDonald’s is voor hamburgers, moet Chico’s Drive voor kebab worden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eyyub Uyar, beter bekend als kebabkoning Chico. ,,Wat McDonald’s is voor hamburgers, moet Chico’s Drive voor kebab worden.” © Rolf Hensel

De grootse dromen van de Arnhemse kebabkoning Chico in ‘buitenstad’ Duiven

InterviewDé kebabkoning van Arnhem is vooral bekend onder zijn bijnaam: Chico. Eyyub Uyar (47) gaat Chico’s Place in de Looierstraat verkopen. ,,Ik wil van de binnenstad naar de buitenstad.”

9 reacties

 • Criticaster

  6 maanden geleden
  superfijn dat mijn reacties doorgelaten worden zodat we ook echt een discussieplatform hebben waarvoor het bedoeld is.ik stel niet dat ze "makkelijk" een lening of vergunning krijgen ik stel openlijk de vraag die ik in mijn eerste commentaar schreef, als je in het straatbeeld kijk zijn er steeds minder Nederlandse ondernemingen
 • Harry Balls

  6 maanden geleden
  Prachtvent, ik haalde al kebab bij hem toen hij nog in Presikhaaf zat. Altijd lekker en hij stond als eigenaar zijnde ook erg vaak in zijn eigen zaak, s middags savonds snachts maakte niet uit, hij was er. Het succes is hem gegund, hij werkt er keihard voor.
 • Macferry

  6 maanden geleden
  Waarop baseer je dat mensen van buitenlandse komaf makkelijker leningen en vergunningen krijgen? 
 • Criticaster

  6 maanden geleden
  U bent getrouwd met een sportief paard?ieder zijn ding
 • Criticaster

  6 maanden geleden
  Beste mensen, ik ben helemaal niet van discrimineren en durf mezelf zelfs links orienterend te noemen.Maar kan iemand mij een plausibele geloofwaardige reden geven waarom enkel de ondernemers van buitenlandse komaf leningen krijgen , vergunningen enzovoorts?niemand houd zijn kop boven water maar 1 op de 5 ondernemingen in detailhandel of horeca is van buitenlandse komaf.
 1. Angst voor bewapening boa: burgemeesters vrezen dat ze te veel op politieagenten gaan lijken
  PREMIUM
  39

  Angst voor bewapening boa: burgemees­ters vrezen dat ze te veel op politie­agen­ten gaan lijken

  Veel gemeenten in Oost-Nederland staan huiverig tegenover verdere bewapening van hun boa’s. Ze vrezen onder meer dat een boa te veel op een politieagent gaat lijken. De vraag naar hulpmiddelen als pepperspray, wapenstok en handboeien neemt onder boa’s en hun vakbonden toe omdat de boa een steeds grotere rol speelt in handhaving en toezicht en daarbij vaker te maken krijgt met agressie en geweld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Arnhem e.o.