Eyyub Uyar, beter bekend als kebabkoning Chico. ,,Wat McDonald’s is voor hamburgers, moet Chico’s Drive voor kebab worden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eyyub Uyar, beter bekend als kebabkoning Chico. ,,Wat McDonald’s is voor hamburgers, moet Chico’s Drive voor kebab worden.” © Rolf Hensel

De grootse dromen van de Arnhemse kebabkoning Chico in ‘buitenstad’ Duiven

InterviewDé kebabkoning van Arnhem is vooral bekend onder zijn bijnaam: Chico. Eyyub Uyar (47) gaat Chico’s Place in de Looierstraat verkopen. ,,Ik wil van de binnenstad naar de buitenstad.”

9 reacties

 • Criticaster

  2 jaar geleden
  superfijn dat mijn reacties doorgelaten worden zodat we ook echt een discussieplatform hebben waarvoor het bedoeld is.ik stel niet dat ze "makkelijk" een lening of vergunning krijgen ik stel openlijk de vraag die ik in mijn eerste commentaar schreef, als je in het straatbeeld kijk zijn er steeds minder Nederlandse ondernemingen
 • Harry Balls

  2 jaar geleden
  Prachtvent, ik haalde al kebab bij hem toen hij nog in Presikhaaf zat. Altijd lekker en hij stond als eigenaar zijnde ook erg vaak in zijn eigen zaak, s middags savonds snachts maakte niet uit, hij was er. Het succes is hem gegund, hij werkt er keihard voor.
 • Macferry

  2 jaar geleden
  Waarop baseer je dat mensen van buitenlandse komaf makkelijker leningen en vergunningen krijgen? 
 • Criticaster

  2 jaar geleden
  U bent getrouwd met een sportief paard?ieder zijn ding
 • Criticaster

  2 jaar geleden
  Beste mensen, ik ben helemaal niet van discrimineren en durf mezelf zelfs links orienterend te noemen.Maar kan iemand mij een plausibele geloofwaardige reden geven waarom enkel de ondernemers van buitenlandse komaf leningen krijgen , vergunningen enzovoorts?niemand houd zijn kop boven water maar 1 op de 5 ondernemingen in detailhandel of horeca is van buitenlandse komaf.

In samenwerking met indebuurt Arnhem