Rob Verhofstad, voorzitter van college van bestuur van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Verhofstad, voorzitter van college van bestuur van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. © Rolf Hensel

De HAN is tegen QR-code in het hoger onderwijs: ‘Onderwijs moet voor iedereen toegankelijk zijn’

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen is tegen invoering van het coronatoegangsbewijs in het hoger onderwijs. ,,Onderwijs is een recht en moet voor iedereen toegankelijk zijn’’, zegt Rob Verhofstad, bestuursvoorzitter van de HAN. 

19 reacties

 • jan maassen vd brink

  1 jaar geleden
  @ Petra. Inderdaad gewoon testen of QR code. Ik dacht dat de Han een degelijke opleiding is, maar met zo'n directie krab je je toch wel achter de oren.😏
 • petra damme

  1 jaar geleden
  je moet gewoon controleren op de QR code geen smoesjes
 • A. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Dus de HAN Arnhem Nijmegen gaat nu verder als anarchistisch bolwerk wat lak heeft aan de overheid.... Niet helemaal, meneer laat zich wel maandelijks goed betalen door die overheid. Het moet toch niet gekker worden. Vervang die man of zoek een ander opleidingsinstituut!
 • A. Diepeveen

  1 jaar geleden
  Wat een signaal. Nederland polderland moet bruut gestopt worden. Meneer dient zich aan de nationale afspraken te houden. Een mooi signaal zou zijn, nu een reprimande, bij niet naleven staande voet ontslag. Schande!
 • Henk Doddema

  1 jaar geleden
  Onderwijs is een recht en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Gaan we nu ook gedetineerden dagelijks naar de HAN vervoeren. Ik heb er niet voor gestudeerd maar absurditeiten kan ik zelfs verzinnen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem