Alle wc-papier in de supermarkten raakte op, zoals hier bij de Jumbo in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle wc-papier in de supermarkten raakte op, zoals hier bij de Jumbo in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. © Rolf Hensel

De helden van deze crisis zijn zij die wél verstandig blijven nadenken

Anwar burgert inIk liep op straat en moest niezen. Ik durfde het niet en probeerde het tegen te houden. Ik was bang dat mensen zouden denken dat ik corona heb. 

7 reacties

 • Titus

  12 maanden geleden
  Zo is het , er werd van alles bedacht om voedsel naar de mensen te krijgen.
 • Titus

  12 maanden geleden
  Verstandig , en waar!
 • Peter

  1 jaar geleden
  Mijn vriendin en ik werken beide in de zorg. Samen maken we nu 88 uur in de week. In de weekenden heb ik wachtdienst. We hebben ook een zoontje die aandacht nodig heeft. Ja ik heb gelukkig voordat het besef in Nederland er was flink gehamsterd omdat ik toen al besefte wat er komen ging. Gelukkig maar! Hoe kom ik anders nu aan mijn eten? Al die thuiszitters (geen veroordeling!) hebben meer tijd dan ik om eten te kopen. Ik word misselijk van al die veroordelingen over hamsteren. Dit is ook de praktijk!
 • Mick

  1 jaar geleden
  Bullshit,er is voldoende. En ook met een lockdown word er voor voedsel gezorgd. Hetzij pakketten aan de deur of zoals in Italië geregeld was dat een persoon het met een brief voor meerdere tegelijk mag halen.Met al het hamsteren ga je uiteindelijk de mensen afzwakken die we het meest nodig hebben en die geen geld hebben of werkzaam zijn in vitale beroepen en vaak laat thuis komen.Dan zit jij tussen je tig potten bruine bonen en blikken soep maar als je dan alsnog ziek wordt is de verpleger zwak. Het personeel dat jouw boodschappen vervoerd hongerig.En graaf je je eigen graf door egoïsme.
 • FJvanFleppenstein

  1 jaar geleden
  Ik heb van mijn grootmoeder geleerd dat je altijd een goed gevulde voorraadkast moet hebben en ja, daar hoorde ook wc-papier in. Dingen als bloem, rijst en pasta kun je goed bewaren en gebruik je ook in een normale situatie. 20 pakken pasta halen op 1 dag is waanzin, maar 20 pakken op voorraad is helemaal niet zo gek toch? Met mijn gezin heeft dat een doorloop van een maand of anderhalf. Geen verspilling en geen stress met hamsteren. Morgen maar eens een bloemetje leggen op m'n oma's graf nou dat nog mag...

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio
  Play

  Agent schiet 16-jarig meisje dood in Ohio

 2. Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsincident Hengelo

  Dodelijk ongeval: onderzoek naar verband met geweldsin­ci­dent Hengelo

Arnhem e.o.