Ziggo en Ajax in 2014 bij de gezamenlijke presentatie van de nieuwe hoofdsponsor van de Amsterdamse voetbalclub.
Volledig scherm
Ziggo en Ajax in 2014 bij de gezamenlijke presentatie van de nieuwe hoofdsponsor van de Amsterdamse voetbalclub. © ANP

De Laar wil Ajax kijken, maar heeft geen tv door probleem met Ziggo

UpdateARNHEM - Inwoners van in elk geval een deel van de Arnhemse wijk De Laar-West zitten sinds de nacht van maandag op dinsdag zonder televisie van telecombedrijf Ziggo. Klanten van het bedrijf vrezen nu dat ze vanavond de halve finale Ajax-Tottenham Hotspur in de Champions League niet kunnen zien.

19 reacties

 • Rob

  3 jaar geleden
  Bij KPN heeft u dus altijd problemen. Was nou maar bij Ziggo gebleven.
 • piecexxx

  3 jaar geleden
  Joris daar gaat het echte inhoudelijke probleem toch niet over?Heb ook Ziggo woon niet in de Laar maar modem doet ook raar, en je wordt zo afgewimpeld door Ziggo dat is de context. 
 • Carin

  3 jaar geleden
  Ziggo heeft 6-7 mei netwerkonderhoud gehad. Ook in 6821 geen RTL 4, 5, Veronica en de zenders waar we voor betalen niet meer beschikbaar (Discovery en andere natuurzenders). Problemen veroorzaakt door ziggo en niet door mij als klant. Wil er dan ook geen rekening voor krijgen als ze over een aantal dagen komen om de boel hopelijk te fixen. Dit is voor ons al de 3e keer in een jaar... word er niet blij van.
 • Ton

  3 jaar geleden
  Lees het artikel nog eens
 • Ton

  3 jaar geleden
  Er is niks mis met Action kabelltjes. Ziggo wil graag extra winst maken, simpelbzat. Ja, ze zijn wat degelijker. Maar goedkope kabels zijn ook goed genoeg. Zolang je plugfen maar goed vast zitten en goed contact maken. Daarnaast geen haakse bocht, of nog scherper, in je kabels maken, dan kan de kern breken. Juist bij Ziggo kabels.

Arnhem e.o.