Incasso Cees
Volledig scherm
PREMIUM
Incasso Cees © Ruben Oppenheimer

De laatste afrekening van Incasso Cees: ‘Ik heb vreselijk wraak genomen op drie figuren die mijn leven hebben verwoest’

reconstructie,,Iedereen wil een beest zijn. Totdat het tijd is om te doen wat beesten doen.” Op donderdag 19 november verandert Arnhemmer Cees J. (53) zijn profielfoto op Facebook in een halve wolvenkop, en plaatst een onheilspellend bericht. Vervuld van wraak schiet hij een dag later twee mannen dood. En zichzelf. Reconstructie van een bizarre vrijdag.

2 reacties

 • Ger Pett

  1 jaar geleden
  Volgens vele een aardige man ,ja dat zal wel zo zijn geweest ,maar mensen die met deze man en bedrijf te maken kregen ,denken daar wel anders over, en het resultaat zegt genoeg ,wat er in een hoofd rond gaat van een mens, weet niemand, maar plan b ,is niet een bloemetje bezorgen, en dit soort mensen mogen ook nooit verheerlijkt worden, en ook niet tegen betaling bij een tv programma ,de werkwijze promoten, het was in ieder geval geen lieverdje ,blijkt achteraf wel.
 • John Bluhmen

  1 jaar geleden
  Mooi epos voor een film!
 1. De regen komt eindelijk, maar kan de grond dat aan? Zo voorkom je dat je tuin in een waterballet verandert
  PREMIUM
  met video
  2

  De regen komt eindelijk, maar kan de grond dat aan? Zo voorkom je dat je tuin in een waterbal­let verandert

  Na weken van droogte en hoge temperaturen snakt de natuur (en je tuin) naar regen. Vandaag geldt in sommige regio's al een weerswaarschuwing voor onweer en neerslag, maar woensdag gaat het voor het eerst in tijden serieus regenen. Maar met die buien is het neerslagtekort en de droogte nog niet voorbij. Wat kun je doen om dat hemelwater zo optimaal te gebruiken?

Arnhem e.o.