Coen Bootsma brengt de uiensoep nog even op smaak.
Volledig scherm
PREMIUM
Coen Bootsma brengt de uiensoep nog even op smaak. © Rolf Hensel

De lekkerste uiensoep van Nederland gaat zaterdag in Elden gratis de deur uit

ELDEN - Op hun website maken Cleo en Coen Bootsma van Bistro Bootsma nog reclame voor een paasbrunch. Maar die gaat er dit jaar niet komen. Wat ze dan wel voor hun trouwe klanten in petto hebben? Soep! 

Met ingang van morgen elke zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur gratis af te halen bij het restaurant aan De Brink in hartje Elden.

‘We denken aan jullie’. Dat is de boodschap die zus (32) en broer (29) met hun actie willen afgeven aan vaste gasten en dorpsgenoten. ,,Zo kunnen we iets terugdoen voor het vertrouwen dat ze ons de afgelopen drie jaren hebben geschonken. De mensen een keer verwennen; dat is toch leuk?’’, zegt Cleo Bootsma.

En wellicht, zo geeft ze toe, helpt de geste met het oog op de toekomst. ,,Dat de mensen massaal komen zodra we weer open mogen. Dat we dan een inhaalslag kunnen maken. Dat zou heel fijn en welkom zijn. Want die coronacrisis kost ons wel verschrikkelijk veel geld.’’

Quote

Ik heb er zin in. Ik heb onze gasten echt gemist.

Cleo Bootsma, eigenaar Bistro Bootsma
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.