Vitesse-supporters op de tribune van GelreDome tijdens de wedstrijd van de Arnhemmers tegen PSV, afgelopen zondag.
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse-supporters op de tribune van GelreDome tijdens de wedstrijd van de Arnhemmers tegen PSV, afgelopen zondag. © Pro Shots/Paul Meima

De maat is vol voor aanhang Vitesse, onrust over stadioncrisis neemt toe: ‘Genoeg is genoeg!’

Update‘Genoeg is genoeg!’ Dat is de kop van een fel statement dat het bestuur van de Supportersvereniging Vitesse woensdagavond naar buiten bracht over de problemen die de club heeft met het gebruik van stadion GelreDome. ‘Ga met elkaar aan tafel, zet ego’s aan de kant en los het op!’, is de oproep.

28 reacties

 • Teet Willems

  2 maanden geleden
  Concerten zijn er amper alles gaat naar de ziggo of arena .randstad wil altijd alles .dat zie je ook aan de eigenaar van stadion ook uit de randstad
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Mark,Limburg heeft een enorm tekort aan agenten. Ik denk dat Venlo Vitesse dus niet zal willen ontvangen. De burgemeester ziet het al voor zich,Vitesse -NEC in Venlo. Slapeloze nachten bij de gedachte.
 • Mark

  2 maanden geleden
  @eelco de boer, jou suggestie over die 100e euro klinkt heel logisch, en daar zou oa ik (28 jaar seizoenkaarthouder) zeker toe bereid zijn mits het niet direct in de zak vsn deze stadioneigenaar verdwijnt. Ikzelf ben voorstander hoe zuur ook, voor een een jaartje uitwijken naar bijv Venlo. En dan maar eens naar een jaar kijken wie nu wie eigenlijk nodig had.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @Jordan, Zevenaar zit echt niet te wachten op 40.000 relschoppers. Laat die maar vrolijk in Arnhem en Nijmegen om hun vetes uit te vechten.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  In alle artikelen lees ik van degenen die nog een toekomst in de club zien dat er per wedstrijd structureel 16.000 fans zitten die de club zeer trouw zijn. Als die fans echt zo trouw aan de club zijn willen ze per jaar vast 100 euro in een solidariteitsfonds stoppen. 16.000 x 100 euro = 1,6 miljoen. Dan kun je 1,5 miljoen gebruiken om het gat in de huurprijs te dichten (huurprijs = 2 miljoen, Vitesse wil 0,5 miljoen betalen) en hou je nog een ton over om om een capabele manager aan te nemen.