Volledig scherm
PREMIUM
Negen studenten van ArtEZ trokken door de Geitenkamp om contact te maken met mensen en de verborgen schoonheid in de wijk bloot te leggen. Zittend rechts Annet Tomasini, drijvende kracht achter huiskamer De Beijer, die als uitvalsbasis fungeerde. © Erik van 't Hullenaar

De mooiste vrouwenkuiten van Arnhem? Ga eens kijken op de Geitenkamp

ARNHEM - Studenten van kunstopleiding ArtEZ vinden na hun veldwerk ter plaatse dat de Geitenkamp beter verdient dan het imago van een getto. 

In In de drie weken dat negen studenten van de docentenopleiding van de Arnhemse kunstacademie ArtEZ in de Arnhemse wijk rondliepen, deden zij bijzondere vondsten. Zo gaat wie dit stukje leest voortaan letten op de kuiten van de vrouwen van de Geitenkamp.  

Bij de sigarenboer tekenden de studenten  het opmerkelijke verhaal op over de onderbenen van de vrouwen die de bult regelmatig beklimmen en afdalen. Je gaat hun ontwikkelde kuiten zien als je het doorhebt.

Quote

Dit is ook een wijk waar mensen de boel opbeuren.

Annet Tomasini, De Beijer
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.