Negen studenten van ArtEZ trokken door de Geitenkamp om contact te maken met mensen en de verborgen schoonheid in de wijk bloot te leggen. Zittend rechts Annet Tomasini, drijvende kracht achter huiskamer De Beijer, die als uitvalsbasis fungeerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Negen studenten van ArtEZ trokken door de Geitenkamp om contact te maken met mensen en de verborgen schoonheid in de wijk bloot te leggen. Zittend rechts Annet Tomasini, drijvende kracht achter huiskamer De Beijer, die als uitvalsbasis fungeerde. © Erik van 't Hullenaar

De mooiste vrouwenkuiten van Arnhem? Ga eens kijken op de Geitenkamp

ARNHEM - Studenten van kunstopleiding ArtEZ vinden na hun veldwerk ter plaatse dat de Geitenkamp beter verdient dan het imago van een getto. 

1 reactie

 • Gerrit Louter

  2 jaar geleden
  Ik zat vroeger in militaire dienst met Gerard Gudde uit de Geitenkamp....de hele compagnie was het er toen  (1967)  al over eens dat hij de mooiste  ,,knal,,   kuiten had..!  in het Oostblok waren ze er destijds zelfs bang van..!   vandaar dat ze tijdens de Koude Oorlog periode  nooit hebben aan gevallen...!  ...dus niet alleen mooie Geitenkamp  kuiten bij de vrouwen...!   maar (vroeger) ook...knal-kuiten  bij de mannen...
 1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
  PREMIUM

  Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

  ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.