Volledig scherm
De familie Becker, met Griekse opa in het midden. Foto Ries van Wendel de Joode/HH

De uitbundige Griekse bruiloft van de Beckers

ARNHEM - Voor de Arnhemse familie Becker stond het weekend in het teken van een Griekse bruiloft, tot grote vreugde van de half Griekse moeder Wanda. Voor aflevering 7 keken Daniël en Wanda met nogal verschillende blikken naar de Griekse roots van de moeder Becker.

En dan beaamt Daniël dat alle clichés uit typische Griekse films als My Big Fat Greek Wedding waar zijn. „Grieken zijn bemoeizuchtig, temperamentvol en emotioneel", zegt Daniël. „Ze wordt snel boos, maar het is ook snel weer goed."

Element
Vrijdag was Wanda weer eens volledig in haar element. Haar broer stapte in Rotterdam op 40-jarige leeftijd in het huwelijksbootje. „Hand in hand vierden we met mensen uit alle hoeken van de wereld op Griekse melodieën het feest", kijkt ze terug. Het enige dat er aan ontbrak, waren door de lucht vliegende borden. Wanda: „Het hotel vond dat geen goed idee."

Serie
De Gelderlander volgt de Arnhemse familie Becker een jaar lang in een wekelijkse rubriek, die op dinsdag in de Arnhemse editie van De Gelderlander verschijnt. Wil je ze de rest van de week ook volgen? Klik dan door op DG.nl/Beckers

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.