Uitzicht vanaf de lucht op het toekomstige woongebied Nieuwe Kadekwartier in Arnhem, met in het midden het braakliggende terrein waarop het Gashouderskwartier moet verrijzen. Uiterst links is Van Houtum Recycling te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitzicht vanaf de lucht op het toekomstige woongebied Nieuwe Kadekwartier in Arnhem, met in het midden het braakliggende terrein waarop het Gashouderskwartier moet verrijzen. Uiterst links is Van Houtum Recycling te zien. © Volkshuisvesting Arnhem

‘De wanhoop nabij’: Noodkreet kopers Gashouderskwartier aan gemeenteraad Arnhem

ARNHEM - De kopers van woningen in het nog te bouwen Gashouderskwartier in Arnhem zijn ‘de wanhoop nabij’ en richten zich in een brandbrief aan de leden van de gemeenteraad. ‘Laat ons zien dat u er bent voor burgers en het algemeen maatschappelijk belang’, schrijft Bewonersinitiatief Gashouders.  

4 reacties

 • Piet Heijn

  2 jaar geleden
  Het recht op bezwaar weegt in Nederland nog steeds zwaarder dan het recht op een huis. Een enkeling kan uit puur eigenbelang woningbouw jaren traineren. Laat het algemeen belang eens prevaleren.
 • Hans de Graaf

  2 jaar geleden
  Tsja... de ondernemer die tegen dit plan is, staat volledig in zijn recht. Naief om direct naast een reeds jaren bestaand industrieterrein te bouwen en dan te denken dat anderen hun rechten opgeven.
 • Jan den Tien

  2 jaar geleden
  Het is ook wel een beetje naïef om te bouwen naast een bestaand bedrijventerrein. Ik snap dat bedrijf wel.
 • Eelco de Boer

  2 jaar geleden
  Het is ook wel heel erg natief als je een nieuwbouwwoning koopt zonder enige ontbindende voorwaarde indien de bouwer niet binnen een bepaalde tijd op kan leveren. Wie gaat er nu 10 jaar op een nog te bouwen woning wachten?

In samenwerking met indebuurt Arnhem