In het atelier van Fraenck in Arnhem worden deze dagen mondkapjes gemaakt voor de Arnhemse minima.
Volledig scherm
In het atelier van Fraenck in Arnhem worden deze dagen mondkapjes gemaakt voor de Arnhemse minima. © Archieffoto Gerard Burgers

Deel van Arnhemse politiek vindt het uitdelen van gratis mondkapjes aan minima een onzalig plan

ARNHEM - Diverse Arnhemse politieke partijen vinden het een onzalig plan om  40.000 mondkapjes gratis weg te geven aan Gelrepas-houders in de stad. 

7 reacties

 • Frietje

  9 maanden geleden
  Op jóuw kosten.. als ze dat niet deden gingen je belastingcenten wel ergens anders heen. Als de sociale zekerheid je niet zint in Nederland, ga je toch gewoon lekker werken in een land waar dat niet bestaat? 
 • KermitArnhem

  9 maanden geleden
  Ipv een kapitaal aan verzendkosten van dat geld beter de voedselbank vullen.
 • Patries

  9 maanden geleden
  Hij heeft juist prima oog voor deze mensen. Als je even leest, zegt hij duidelijk dat hij juist wil dat iederéén met een smalle beurs hier gebruik van kan maken. Niet alleen Gelrepashouders. Dat kan door ze op plekken uit te delen i.p.v. via de post naar mensen die wellicht allang zelf iets geregeld hebben. Maar ja, de politiek bashen is leuker dan toegeven dat het echt een beter plan is.
 • Overlord

  9 maanden geleden
  Maar wel voor €10 per dag roken op mijn kosten...
 • Opa

  9 maanden geleden
  Een masker verplichten die helemaal niks helpt..het wordt steeds gekker. Geef de mensen vitamine d, groente en fruit, hebben ze meer aan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.