Jasper (links) en Ronnie (rechts).
Volledig scherm
Jasper (links) en Ronnie (rechts). © Gerard Burgers

Deels vrijspraak in zaak mishandeling Arnhems homopaar Ronnie en Jasper

ARNHEM - Een 16-jarige Arnhemmer is dinsdag in hoger beroep vrijgesproken van de mishandeling van Ronnie Sewratan-Vernes. Hij en zijn vriend Jasper werden op de Nelson Mandelabrug in Arnhem op 2 april 2017 mishandeld door vier jongens. Daarbij zou onder meer een betonschaar zijn gebruikt.

41 reacties

 • Peter Van Brakel

  4 jaar geleden
  Was te verwachten
 • Alert

  4 jaar geleden
  Uitschelden voor homo en flikkers is toch het bewijs van homohaters of roep je dat altijd?!
 • Burger

  4 jaar geleden
  Edoch, niet streng genoeg.
 • Nicoh

  4 jaar geleden
  Altijd weer leuk om te lezen, deze moderne varianten van middeleeuwse volksgerichten na  een gerechtelijke uitspraak. Bedankt DG!  
 • theet

  4 jaar geleden
  Pepie en kokie
 1. Dit is waarom Arnhems wethouder openlijk zijn excuses aanbiedt, en motie van treurnis moet doorstaan: ‘Zeer ernstige zaak’
  PREMIUM

  Dit is waarom Arnhems wethouder openlijk zijn excuses aanbiedt, en motie van treurnis moet doorstaan: ‘Zeer ernstige zaak’

  ARNHEM - Arnhems wethouder Paul Smeulders bood woensdagavond openlijk zijn excuses aan omdat de gemeenteraad in 2019 verkeerde informatie kreeg. Smeulders’ voorganger Ronald Paping zei destijds dat hij geen koopcontract over de verkoop van woningen van de Woningbouwvereniging voor Ambtenaren (WBvA) aan een vastgoedbedrijf had gezien, terwijl dat volgens Smeulders wel had gekund én gemoeten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem