Demonstranten plakken zich vast op stoep voor ING Arnhem: 'Wat een gelul, jullie lijken wel niet wijs'

met videoARNHEM - Twee ‘rebellen’ vastgeplakt op de stoep van het ING-kantoor en een stuk of acht sympathisanten die flyers uitdeelden. De actie van Extinction Rebellion was klein, maar trok wel aandacht in de binnenstad van Arnhem.

29 reacties

 • Martin De Beer

  1 maand geleden
  Waar lees jij dat ik zeg dat we niets moeten doen @Ceciel? Ik sta niet echter dit clubje nietsnutten die denken dat andere mensen irriteren een manier is om het klimaat te redden.
 • Andre Eggerding

  1 maand geleden
  @ Ceciel, wij gingen na het eindexamen niet een weekje naar Griekenland met het vliegtuig. We gingen vakantiewerk doen. Wij namen ook geen jaartje vrij om de wereld over te trekken. We hadden altijd een of twee baantjes. We kwamen alleen zaterdagavond in de kroeg. Niet doordeweeks een terrasje pakken. Uit eten gaan was er al helemaal niet bij. Wintersport konden we niet betalen.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Ceciel, ik zal wel in andere kringen leven dan jij maar ik ken nauwelijks jongeren die hard werken. Ze hebben een uitkering of werken in parttime baantjes.
 • E thie

  1 maand geleden
  Ik snap de wanhoop van deze mensen die dus zelfs hun vrije dag hiervoor gebruiken. ING is de bank die het meest investeert in fossiele industrie! Terwijl iedereen weet dat fossiele brandstoffen de grootste veroorzaker zijn van de klimaatcrisis. We moeten alles doen om die 1,5 graad opwarming te voorkomen, maar ING denkt alleen aan zijn rijke aandeelhouders! Niet aan ons. Niet aan de natuur. Boven de 1,5 graad zullen er natuurlijke kettingreacties ontstaan, die zelfs ons leven bedreigen.
 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Niks doen, @Martin de Beer, ja, dat helpt vast.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.