De Paasbergflat in Arnhem.
Volledig scherm
De Paasbergflat in Arnhem. © DG

Demonstratie tegen komst zorgmijders naar Paasbergflat gaat door

ARNHEM - De demonstratie tegen de clientèle van de stichting OnderDak in de Paasbergflat gaat maandag door. Hoewel de gemeente Arnhem de stichting heeft gesommeerd de flat aan de Bronbeeklaan te ontruimen, willen bewoners van de Geitenkamp hun protest doorzetten.

6 reacties

 • MeneerDeMeute

  4 jaar geleden
  Ze zullen wel naar Arnhem Zuid komen. Dat was al het afvoer putje maar nu moeten ze wel denk ik.
 • C.A.B. Kusters

  4 jaar geleden
  We gaan er tegenaan vanavond! Geitenkampers (Arnhemse Allee, Paasberg) laat je horen! Verschillende sprekers uit de wijken zullen korte toespraken houden!
 • Fransje

  4 jaar geleden
  Jos is er óók weer...Jos is géén "zorgmijder", maar altijd druk druk druk met dingen die hem niet aangaan.
 • Carin

  4 jaar geleden
  Niemand wil zorgmijders als buur. Alcohol, drugs, crimineel gedrag, overlast door verbaal of fysiek geweld. Het komt allemaal voor. Plaatsen in een woonwijk is geen oplossing. 
 • Jos Arnhem

  4 jaar geleden
  Goed dat deze demonstratie doorgaat want het plan om een halve TBS kliniek tussen drie woonwijken en tegenover een basisschool te plaatsen is een grote schande! En die zorgcowboys van Onderdak zijn ook niet van plan om weg te gaan want er staat veel te veel geld op het spel. Het gaat ze namelijk helemaal niet om zorg verlenen aan kwetsbare mensen maar geld verdienen over de rug van deze mensen en de buurtbewoners. En die directeuren van Onder1dak BV maar lekker in hun business-seats bij Vitesse zitten, een grote schande!