Demissionair minister Wopke Hoekstra (Financien, CDA) met demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag na afloop van het presenteren van de miljoenennota.
Volledig scherm
PREMIUM
Demissionair minister Wopke Hoekstra (Financien, CDA) met demissionair premier Mark Rutte op Prinsjesdag na afloop van het presenteren van de miljoenennota. © ANP

Den Haag heeft wel geld maar geen plannen, overal in regio heerst onbegrip: ‘Van sorry kan ik geen boodschappen kopen’

ARNHEM - Slechts een enkeling in deze regio weet na Prinsjesdag dat er dingen gaan veranderen in zijn of haar leven. Inwoners en bestuurders zagen met lede ogen aan hoe Prinsjesdag weinig meer was dan een rituele dans waarbij iedereen vooral wacht op een nieuw kabinet. 

4 reacties

 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Stemmingmakerij, het is toch duidelijk dat ze demissionair zijn.
 • John Bluhmen

  1 jaar geleden
  Zelden zoveel incompetentie meegemaakt van een kabinet!
 • M Reuvers

  1 jaar geleden
  we zijn gewoon een rijk en ondertussen moreel arm land geworden. Geld genoeg, natuurlijk niet voor iedereen, maar gemeenschapszin is een vies woord geworden. Ikke Ikke Ikke en de rest.............
 • Jan Brouwer

  1 jaar geleden
  Welke regio?
 1. Buurtbewoners waarschuwden gemeente Arnhem al langer voor brandgevaar: ‘Er loopt een gerechtelijke procedure’
  Teruglezen | Met video

  Buurtbewo­ners waarschuw­den gemeente Arnhem al langer voor brandge­vaar: ‘Er loopt een gerechte­lij­ke procedure’

  Aan de De Wiltstraat in Arnhem is dinsdagochtend vroeg (rond 5.45 uur) een grote brand uitgebroken. Na bijna 7 uur lang blussen was de brand onder controle. Een heel huizenblok in de wijk St. Marten is ontruimd. Bewoners mogen dinsdag aan het eind van de middag pas terug naar huis en wegen zijn nog afgesloten. Minstens één persoon is gewond geraakt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem