Feestverlichting tijdens ramadan in het West End van Londen. Denk Arnhem zou graag in Arnhem ook dergelijke decoraties zien om de islamitische vastenmaand luister bij te zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Feestverlichting tijdens ramadan in het West End van Londen. Denk Arnhem zou graag in Arnhem ook dergelijke decoraties zien om de islamitische vastenmaand luister bij te zetten. © ANP/EPA

Denk wil in Arnhem feestverlichting met ramadan en gratis parkeren op islamitische feestdag

De Arnhemse fractie van politieke partij Denk wil niet alleen rond kerstmis feestverlichting in de binnenstad en andere drukke winkelstraten in Arnhem. Op die manier zou ook de islamitische vastenmaand ramadan luister bij gezet moeten worden. De partij wil ook gratis parkeren op een islamitische feestdag.

47 reacties

 • Hans Kuypers

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat al die mensen die zo graag vasthouden aan hun eigen waarden en normen straks als ze op vakantie naar Turkije of Marokko gaan, maar Spanje, Portugal en andere landen dat ook zij zich aan de regels aldaar houden, maar juist op dat vlak hebben juist de Nederlanders een uiterst slechte naam.
 • Ilhami Yanmaz

  2 maanden geleden
  Hierbij pas een oude bekende gezegde: "Als de vos de passie preekt, boer, let op uw kippen"
 • Erik Van de Craats

  2 maanden geleden
  Wat een onzin. Wij hoeven ons niet steeds aan hun aan te passen. Accepteer de Nederlandse waarde en normen of vertrek .
 • Robert De Jong

  2 maanden geleden
  Goed idee, helpt goed om energie crisis te lijf te gaan. Stroom wordt toch door overheid gefinancierd. Doen er alles aan om energie te besparen behalve als wij stemmers willen trekken voor politieke partij zonder hersens. Denk is verkeerd gekozen naam. Suggestie voor nieuwe partijnaam: Partij Voor Niet Nadenkers klinkt ook lekker wanneer afgekort PVNN
 • A. Busser

  2 maanden geleden
  Mischien gewoon helemaal stoppen met energie verbruikende versiersels in deze tijd? Of het nou christelijke, islamitische of katholieke versiersels zijn. Want laten we eerlijk zijn, we gunnen elkaar de lichtjes in de straat nog niet.
 1. Onderwijs asielkinderen loopt spaak door wachtlijsten en gebrekkige scholing: ‘Sommigen raken in een depressie’
  PREMIUM
  10

  Onderwijs asielkinde­ren loopt spaak door wachtlijs­ten en gebrekkige scholing: ‘Sommigen raken in een depressie’

  Asielkinderen zijn de dupe van vele verhuizingen tussen noodopvanglocaties. Experts en inspecties maken zich zorgen over het lot van deze kinderen. Zoals over hun recht op onderwijs. Docenten zijn niet altijd voldoende gekwalificeerd en veel scholen hebben een wachtlijst of soms zelfs een leerlingenstop. ,,We komen kinderen tegen die al anderhalf jaar niet naar school zijn geweest.”
  Arnhem