Deze acht kinderen van spermadonor K34 in Rijnstate vonden elkaar al, nog 48 te gaan

ARNHEM - Ze hebben dezelfde (biologische) vader. Maar wie dat is, dat weten ze niet. Buiten deze anonieme spermadonor K34 van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem om proberen halfbroers en halfzusters elkaar op te sporen om één grote familie te vormen. Acht kinderen hebben elkaar al gevonden. ,,Het voelt niet alleen als familie. We zijn familie.”

7 reacties

 • Francisco Brinkman

  1 jaar geleden
  Stel dat ik die man was, dan zou ik ook niet vrolijk worden als ik in eens 50 keer de deurbel hoor gaan met hallo ik ben je kind.
 • elco

  3 jaar geleden
  Ook k34 blijft verantwoordelijk voor zijn daad
 • elco

  3 jaar geleden
  Zolang wij als man en vrouw niet accepteren dat "het niet lukt" en maar aan blijven modderen en kosten wat het kost in een ziekenhuis erbij halen dan wordt het nooit wat.Waar twee geliefden elkaar gevonden hebben daar zul uiteindelijk iets moois opgroeien en uiteindelijk zullen ze ook als ouders liefde ontvangen van hun kinderen.Als het niet zo mag blijken dan is het niet door modderen maar er samen iets van maken.Een kind is geen bekroning op geluk van man en vrouw in de eerste plaats moeten man en vrouw er samen voor gaan en uiteindelijk groeit het in liefde op.
 • Jeempie

  3 jaar geleden
  Alles overwegend denk ik dat we in Arnhem ons moeten beraden als patienten van Rijnstate of wij dit wenselijk achten. Eerlijk gezegd vind ik het persoonlijk vreselijk. Het is handel in emotie en hormonen waarbij de natuur compleet genegeerd word. Het neigt naar gevaarlijk egoisme waarbij geen middel geschroomd word...Jeempie !!!!
 • Thamar

  3 jaar geleden
  Zo is het maar net. En dat geldt evenzeer voor de officiële kinderen en kleinkinderen van K34. Die kunnen maar zo met een broer/zus of oom/tante in bed liggen. Ik vind dat K34 zelf daar ook weleens wat meer aan mag denken in plaats van te roepen dat het hoofdstuk is afgesloten. Dat is het nu juist níet. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.