David Harpe aan het werk voor zijn project Bricks of Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
David Harpe aan het werk voor zijn project Bricks of Arnhem. © David Harpe/Gerard Burgers

Deze verzekeringsambtenaar laat overal in Arnhem legopoppetje Bricky opduiken: ‘Ik wil mensen vrolijk maken’

Geen plek in Arnhem die David Harpe (48) nog niet kent. Hij gaat wekelijks op pad om onder de noemer Bricks of Arnhem zijn favoriete legopoppetjes te fotograferen op de meest bijzondere plekken in de stad. Vanaf dit weekend staat zijn werk tentoongesteld in de Stadskeuken. ,,Het is een rondleiding door Arnhem, maar dan met foto’s.”

11 reacties

 • P Van Dijk

  2 maanden geleden
  Ik vind het geweldig. Laat die zuurpruimen maar links liggen!
 • Fred Schuit

  2 maanden geleden
  Nou, een 'hemelhoge aanprijzing' is dit artikel nou ook weer niet; Bricky is redelijk populair en ook origineel, een artikeltje lijkt me geen kwaad kunnen. Behalve voor mensen die er een nogal zurig wereldbeeld op nahouden dan.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Beste @Thoni, ik geloof niet dat David Harpe zichzelf afficheert als kunstenaar. Dus uw betoog raakt kant noch wal. Sterker, er spreekt een hele grote frustratie in uit. Vreselijk hoor, om een ander mens zijn pleziertjes zo te misgunnen.
 • Thoni Cardani

  2 maanden geleden
  @ Truglio. Elke eenvoudige kinderlijke creatieve uiting moet tegenwoordig hemelhoog worden geprezen anders raken de 'kunstenaars' in een dip. Het kindje heeft voor het eerst een grote bah op het potje gedaan en dan moet natuurlijk iedereen in de buurt en de familie weten wat een geweldige prestatie daar is neergezet en hoe ontzettend apetrots papa en mama zijn en hijzelf nog het meest uiteraard.
 • Danielle Truglio

  2 maanden geleden
  Wat een zuurpruim zeg, die meneer Cardani 🤮

In samenwerking met indebuurt Arnhem