Arnhem 0211- Milieuzone in Arnhemse binnestad /RB
Volledig scherm
PREMIUM
Arnhem 0211- Milieuzone in Arnhemse binnestad /RB © Erik van 't Hullenaar

Dieselrijdster Christa heeft boete die ze per abuis kreeg op Arnhemse ring nog altijd niet terug

ARNHEM - Zo’n tweehonderd dieselrijders die afgelopen zomer door een misverstand een boete kregen omdat ze door de milieuzone reden, hebben nog steeds niets gehoord van de gemeente Arnhem. 

,,Ik ben verstrikt geraakt in de Arnhemse bureaucratie en heb de moed opgegeven’’, zegt gedupeerde Christa Groen uit Wageningen. 

Zo’n vier maanden zijn verstreken sinds de Arnhemse wethouder Roeland van der Zee gedupeerden verzekerde dat hij zich hard ging maken voor kwijtschelding van 234 verkeersboetes. Na een mailtje van Arnhem op 20 november naar het Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM) over het seponeren van de verkeersboetes, is het stil geworden.

,,We hebben geen reactie op onze verzoek van 20 november gehad en hebben daarom deze week besloten om een brief te sturen naar het CVOM’’, zegt de woordvoerder van Van der Zee. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.