Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie

Dieven stuiten 's nachts op jongetje (4), ‘brengen’ hem naar huis en nemen pinpassen en auto mee

ARNHEM – Om zes uur in de ochtend wandelde een 4-jarig Arnhems jongetje afgelopen oktober de deur uit in zijn pyjama. Het was nog donker en het regende. Hij wilde naar school. Onderweg kwam hij twee mannen tegen. Die brachten hem naar huis, om daar hun slag te slaan. Ze kwamen binnen via de deur die de kleuter open had laten staan. 

8 reacties

 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  ….links rechtertje erop plus gratis verdediging…en dat afval krijgt Max 30 uur papier prikken. En nog gratis koffie en lunch op de koop toe. Ik schrijf niet wat ik echt denk….want dat wordt niet geplaatst
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Doen die mensen de buitendeuren niet op slot in de nacht? En hoe weten de dieven de pincodes dan?
 • Daan Janssen

  1 maand geleden
  Goede en slechte meneren. Het kond wordt seksistisch opgevoed. Waar zijn de goede en slechte mevrouwen en de goede en slechte X-en? Daarbij, hoe weet dat kind dat deze meneren zich identificeren als meneren? Misschien voelt hen zich wel heel X. Of 30% of zo
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Dat kind kan alleen naar buiten zijn gegaan als de buitendeuren niet waren afgesloten lijkt me, kan me tenminste niet voorstellen dat een 4 jarig kind op het idee komt om met een sleutel de deur van het slot te halen. Niettemin zijn het vandalen om van de ouders te stelen.
 • J. Beem

  1 maand geleden
  De deur stond waarschijnlijk gewoon open? 😳
 1. Daar zitten we weer op de Nederlandse camping, gevaccineerd en wel: ‘Niet die Franse hitte, dat is ook best lekker’
  PREMIUM
  11

  Daar zitten we weer op de Nederland­se camping, gevacci­neerd en wel: ‘Niet die Franse hitte, dat is ook best lekker’

  Volgend jaar, dachten we vorig jaar, dan mogen we weer: in de file staan voor de Gotthardtunnel, bakken op de péage, ‘Dubrovnik’ intoetsen op de navigatie, uitwaaien in de Eifel. Maar deze zomer trekken veel Nederlanders opnieuw plan B uit de kast en vieren vakantie in eigen land. Voor de toeristische sector is het een unieke testcase, maar hoe blij zitten wij erbij voor onze tent, ingeënt en al?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.