Dit jaar 1 nachtelijk dancefeest minder in GelreDome; nog geen opvolger voor Hard Bass

ARNHEM - GelreDome huisvest dit jaar niet twee dancefeesten, maar slechts een. Organisator B2S komt mogelijk pas in 2021 met een opvolger voor Hard Bass, dat zeventien keer in Arnhem werd gehouden. Dediqated vult eenmalig het gat, maar is al om 23.00 uur afgelopen.

Quote

We hebben ruimte gemaakt voor de jubileum­vie­ring van Q-dance

Woordvoerder B2S, Organisator Hard Bass

Waar feesten als Hard Bass en Qlimax doorgaan tot in de vroege ochtenduren, is Dediqated morgen van 12.00 tot 23.00 uur. Het is voor het eerst dat Q-dance geen nachtfeest houdt, maar een evenement binnen zogenoemde ‘festivaltijden’. Q-dance organiseert behalve Qlimax ook feesten als Defqon, en viert nu met Dediqated het 20-jarige jubileum. 

Q-dance maakt gebruik van de datum die normaal gesproken is gereserveerd voor Hard Bass. Na 17 keer stopte organisator B2S vorig jaar met die formule, met de bedoeling met een opvolger te komen. Dit jaar komt die er in elk geval niet, aldus een woordvoerder van B2S. ,,We hebben ruimte gemaakt voor de jubileumviering van Q-dance.” Meer kan hij er niet over zeggen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.