Het spookhuis aan de Belle van Zuylenstraat wordt al 2,5 jaar niet bewoond.
Volledig scherm
PREMIUM
Het spookhuis aan de Belle van Zuylenstraat wordt al 2,5 jaar niet bewoond. © Erik van 't Hullenaar

Dit ‘spookhuis’ in Arnhem staat al meer dan twee jaar te verpauperen: waar is de buurman toch gebleven?

In de Arnhemse wijk Rijkerswoerd staat een koopwoning al meer dan twee jaar leeg. Buurtbewoners maken zich zorgen over de toestand van de eigenaar én het huis. Politie en gemeente doen niets. 

22 reacties

 • Barbara van Lamsweerde

  1 jaar geleden
  Zo'n buur is toch veel beter dan buren met veel kleine schreeuwende kinderen, trampolin in de tuin, zwembadje en altijd blaffende hond. Ik had graag deze buurman met natuurtuin.
 • Arie van Kampen

  1 jaar geleden
  Ik ken in Beverwijk ook zo'n iemand mét het zelfde probleem.Huis eigenaar die al jaren niets aan zijn huis 🏡 doet.totaal verwaarloosd.Misschien wel de zelfde eigenaar.
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Blijkbaar worden alle kosten betaald want de gemeente maakt zich niet druk. Kennelijk andere instanties zoals de bank en de waterschap ook niet.
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Ooit huurde ik een flat op het Schipholplein, precies erboven bleek al twee jaar een dode huurder te liggen: uitkering, automatische afschrijving. Tot uitkering stopte, geld opraakte en de woningbouwvereniging de deur openbrak... Maar hier gast het om een koopwoning. Waar is de noaberplicht gebleven? Gewoon even binnen kijken, kom op zeg...
 • bart verplak

  1 jaar geleden
  Uit betrouwbare bron vernomen dat hij een pakje sigaretten om de hoek is gaan halen. Kan ieder ogenblik terugkomen. Hoopgevend dat moeder aarde de zaak al aan het overnemen is. Nuttige compensatie voor die versteende tuintjes met plastic stoelen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem