@Job van der Meer

Dna-schade, geheugenverlies en kanker door 5G; voor- en tegenstanders van 5G zullen elkaar niet vinden

ARNHEM - ,,Voor 100.000 mensen is straks geen plek meer in dit land”, zegt de één. ,,Onzin”, reageert de ander. Het mag duidelijk zijn, de discussie over 5G, het nieuwe, snelle internet op onze telefoons, begint steeds meer te lijken op het klimaatdebat. Voor- en tegenstanders aan het woord.

24 reacties

 • Luca Groenendijk

  1 jaar geleden
  237 EMF wetenschappers uit 41 landen waarschuwen tegen 5G omdat het schadelijk is. en is verboden in o.a. Brussel, Rusland en Israel. Hoe zou dat toch komen denk je?
 • Luca Groenendijk

  1 jaar geleden
  5G gebruikt dezelfde frequentie als EMF wapens die het leger gebruikt voor menigtebeheersing. De straling wordt dan gericht op mensen waardoor het lijkt alsof je huid in brand staat en je vervolgens weg vlucht. 
 • Luca Groenendijk

  1 jaar geleden
  Als 5G veilig is waar blijft dan het onafhankelijk onderzoek dat het onschadelijk is voor onze gezondheid? Waarom waarschuwen 237 EMF wetenschappers uit 41 landen tegen de komst van 5G? Waarom is 5G verbannen in o.a. Brussel, Israel en Rusland? https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal
 • Fred Schuit

  1 jaar geleden
  En wat dacht je van het elektromagnetisch veld die een computer veroorzaakt?
 • Fred Schuit

  1 jaar geleden
  Du liebe, het is echt onvoorstelbaar hoeveel mensen maar wat roepen zonder ook maar enigszins kennis te hebben van elektromagnetische straling. Voor elektromagnetische straling zijn grenswaarden die niet overschreden mogen worden omdat anders opwarming van weefsel voorkomt. Dit is echter bij zeer hoogenergetische elektromagnetische straling. 5G komt daarbij niet eens in de buurt. Bijzonder veel wetenschappelijk onderzoek heeft nog nooit een verband aangetoond tussen 5G (maar ook andere vormen van EM) en gezondheidsschade.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen
  Play

  Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen

 2. Kaag: Stikstofcrisis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen
  Play

  Kaag: Stikstof­cri­sis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen

Arnhem e.o.