De voorstelling paasmaandag van Circus Renz in Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
De voorstelling paasmaandag van Circus Renz in Arnhem © Fons Sluiter

Drie broers Duitse circus Renz opgepakt in Arnhem vanwege poging tot moord

updateZe mochten paasmaandag de uitverkochte voorstelling in Arnhem afmaken, daarna werden drie broers van de Duitse circusfamilie Renz - die optreden onder de naam Circus Renz International -  bliksemsnel in de boeien geslagen. De circusartiesten van 21, 26 en 36 jaar oud zijn op verzoek van de Duitse autoriteiten aangehouden omdat ze verdacht worden van een poging tot moord. Dat melden bronnen aan De Gelderlander

8 reacties

 • Martin Reekers

  11 maanden geleden
  Even los van of je van circus houd of niet, bijzonder toch? Dat ze eerst even de show mochten afmaken, terwijl ze van doodslag worden beschuldigd? Ik bedoel, anderen worden midden op straat met arrestatieteams klemgereden en met grof geweld aangehouden. Misschien was het arrestatieteam in deze ook wel circus fan,😁
 • A Eijsink

  11 maanden geleden
  Jammer dat circussen tegenwoordig geen leeuwen, tijgers, olifanten, kamelen of hondjes meer mogen gebruiken. Daar ging je toch voor naar het circus. Mensen die kunstjes doen zie je de hele dag al om hé heen.
 • C. v. Bergen

  11 maanden geleden
  @ Gejah Nijman, omdat jij er niet van houdt en leuk vind moet het circus maar opdoeken. Wat heb je nog meer op je wensenlijstje staan? Het circus is een plek waar mensen echt kunnen genieten en niet alleen van de dieren maar alle optredens.
 • gejah nijman

  11 maanden geleden
  ans de poes, ik weet heel goed waar ik het over heb. Circussen zijn al zo oud als de weg naar rome. En dat het zwaar is, daar kiezen ze zelf voor. En nee, ik ben 1 x vroeger geweest en vond het helemaal niet leuk. Al die dieren die verplicht kunstjes moeten doen, daar houd ik totaal niet van.
 • Frans van Raaij

  11 maanden geleden
  Nu begint het circus pas echt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem