Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem opent samen met Kaoutar El Messaoudi haar huisartsenpraktijk in De Bethaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf.
Volledig scherm
Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem opent samen met Kaoutar El Messaoudi haar huisartsenpraktijk in De Bethaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf. © gemeente Arnhem

Drie keer uitgeloot, maar nu heeft Kaoutar El Messaoudi haar eigen huisartsenpraktijk

ARNHEM - Een dag nadat in Den Haag zo’n 12.000 huisartsen demonstreerden tegen de in hun ogen te hoge werkdruk, opende Kaoutar El Messaoudi samen met Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch haar eigen huisartsenpraktijk in Presikhaaf. ,,Zij maakt de Hollandse Droom waar”, vindt hij.

  1. Een noodklok voor de huisarts: geen wonder dat steeds meer het bijltje erbij neergooien
    PREMIUM

    Een noodklok voor de huisarts: geen wonder dat steeds meer het bijltje erbij neergooien

    Afgaande op het aantal noodklokken dat wordt geluid staat dit landje op de rand van de ondergang. Over het klimaat, de tweedeling, de opvang van asielzoekers, de staat van de natuur, de agressie van de boeren, de te trage inhaalzorg, het gebrek aan personeel, de groei van populistische partijen, de energiearmoede, het tekort aan fossiele brandstoffen, de waanzin van Poetin, het gevaar van de antiabortusbeweging, de zomergolf.

Arnhem e.o.