Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Drugsverdachten uit Arnhem, Heteren en Duiven moeten nog 14 dagen blijven zitten

UPDATEARNHEM - De politie heeft deze week drie mannen van hun bed gelicht in Arnhem, Heteren en Duiven. De drie in de leeftijd van 31, 34 en 35 jaar zouden voorbereidingen hebben getroffen voor de productie van drugs. Ook verdenkt de politie het trio van witwassen van crimineel geld.

De gecoördineerde politie-actie is een gevolg van een tip die de politie kreeg over de mogelijke voorbereiding van het produceren van harddrugs. 

Hierop is de politie bij de verdachten binnengevallen. In woningen op verschillende locaties in Arnhem en wijde omgeving heeft de politie invallen gedaan. 

Spankeren

Ook is er gezocht op een bedrijventerrein in Spankeren. Daar zijn grote hoeveelheden chemicaliën gevonden. Deze zijn in beslag genomen evenals geld, auto's en een motor die de politie heeft aangetroffen bij doorzoekingen. Bronnen melden dat de verdachten mogelijk banden hebben of lid waren van een motorbende. De politie wil die informatie niet bevestigen.

Vrijdag zijn de verdachten voorgeleid aan de rechter-commissaris. Ze blijven alle drie nog minimaal veertien dagen in hechtenis. De politie sluit meer aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

Tips of aanvullingen op het nieuws?

 WhatsApp ons!

Stuur ons een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.