Restaurant Schoonoord in Oosterbeek, in het coronatijdperk al eerder in het nieuws omdat het gratis soep uitdeelde, wil na 1 juni ook open met extra terrasruimte.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Schoonoord in Oosterbeek, in het coronatijdperk al eerder in het nieuws omdat het gratis soep uitdeelde, wil na 1 juni ook open met extra terrasruimte. © Rolf Hensel

Drukte bij horeca in Arnhem en regio, die hier en daar meer ruimte wil

ARNHEM/ RHEDEN/ RENKUM - Restaurants in Arnhem en omgeving zien de reserveringen gestaag binnenstromen nu duidelijk is dat ze op 1 juni weer open mogen gaan. Ook melden zich meer ondernemers voor extra terrasruimte.

10 reacties

 • Johan Wolters

  8 maanden geleden
  Voetbalwedstrijden en anderhalve meter??
 • Alert

  8 maanden geleden
  Gaat niet gebeuren Zomers. Zo lang er geen vaccin is, houden we 1,5 meter aan en logisch. Het risico is veel te groot bij evenementen, festivals en voetbalwedstrijden aldanniet in de buitenlucht. Waar haal jij het vandaan dat het uitvoerig onderzocht is, je grootte duim, Zomers.
 • DJK

  8 maanden geleden
  Dat was een besloten bijeenkomst en ook nog eens binnen
 • DJK

  8 maanden geleden
  Het fameuze en zeer gezaghebbende (ahum)  WHO hanteert 1 meter. In Frankrijk ook. Er zijn dus verschillende opinies over de gewenste afstand
 • Alert

  8 maanden geleden
  Zo lang er geen vaccin is zal de 1,5 meter gehandhaafd blijven en dit kan nog zeker een jaar duren gezien het vaccin nog uitgevonden moet worden, dan geproduceren en dit voor de hele wereld. Dus Zomers, je gaat wel heel kort door de bocht en waarom zou het RIVM en Rutte de 1,5 aanhouden, dit is slecht voor de economie en uit zou op den duur toch uitkomen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

 2. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari

Arnhem e.o.